The Wall Run is een echte urban run met een parcours dwars door een aantal winkels van ‘The Wall’, over het parkeerdek, door de expeditieruimte en bevat meerdere trappen omhoog en naar beneden.

Dit evenement draait volledig om de beleving en het ontdekken van ‘The Wall’. Jong en oud kunnen allemaal meedoen. Er worden verschillende afstanden aangeboden: 1 km Family Run, 2.5 km en 5 km.

Je inschrijving is inclusief een startnummer, medaille en een speciale kaart met allerlei acties, aanbiedingen en gifts van de verschillende winkels in ‘The Wall’.

Programma
11:30 – Opening evenemententerrein
13:00 – Start 1 km
13:30 – Start 2,5 km & 5 km
16:00 – Einde programma
17:00 – Winkels dicht

Functioneel hardloopshirt
Voor The Wall Run is dit gave hardloopshirt ontworpen. Wil jij er ook in stijl bij lopen tijdens een van de runs? Koop dan een functioneel hardloopshirt voor €12,50 bij je inschrijving. Wil je niet lopen maar wel een gaaf hardloopshirt hebben? Dat kan natuurlijk ook! Ga daarvoor ook naar de shop.

Prijzen
1 km Family Run :            €8,-
2,5 km                              €10,-
5 km                                 €12,50

Schrijf je nu in!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Winkels, eten en events

The Wall is de perfecte locatie voor een dagje uit in Utrecht. Je koopt, eet, ontspant, geniet er en doet een ervaring op die inspireert, die beweegt. Assortimenten verrassen met producten die niet terug te vinden zijn op het internet. In de 10 winkels koop je speelgoed, huishoudproducten, sportkleding en -accessoires, elektronica en meer.

De 3 restaurants in The Wall prikkelen je smaakpapillen tijdens een lunch of diner. En er zijn maandelijks verschillende evenementen om aan deel te nemen.

Meer informatie is te vinden op de website van The Wall!