Loop samen met jouw Valentijn de Love Run in Amersfoort!
Op 13 februari wordt Valentijnsdag hartstochtelijk ingewijd met een unieke Love Run in Amersfoort. De start en finish is op het Sint Jorisplein. Deelnemers kunnen de 5 kilometer lange afstand als stel of als single meelopen. Maar ook samen met hun vader, moeder, opa, oma, hond of knuffel. Met behulp van de ‘love connector’ worden running partners aan elkaar gekoppeld. Dit kunnen stellen zijn die zich gezamenlijk hebben ingeschreven, of singles die op deze manier aan een blind date gekoppeld worden. SCHRIJF JE NU IN!

Fun run door de Amersfoortse binnenstad
De Love Run gaat over een traject van 5 kilometer, waarbij deelnemers over de vestingmuren en door het oude centrum van Amersfoort lopen. Vanaf 19.00 uur opent het evenemententerrein op het Sint Jorisplein, vanwaar de Love Run om 20.30 uur van start gaat en even later onder warm onthaal eindigt bij de finish op dezelfde locatie. Het evenement duurt tot 22.00 uur.

Iedereen kan meedoen
De Love Run is open voor iedereen en niet leeftijdsgebonden. Er is ook geen tijdsregistratie, want de Love Run is een echte fún run. Je hoeft er dus ook niet per se een geweldige conditie voor te hebben. Iedereen die zijn of haar Valentijn wil verrassen met een sportieve date is welkom. Maar ook een lief rondje door Amersfoort lopen met opa of oma, de hond of je knuffel meenemen op een bijzonder uitje, is een goede reden om in te schrijven. Singles kunnen – als ze dat willen – ter plekke worden gekoppeld aan een blind date! Elke deelnemer ontvangt een persoonlijk startnummer, een liefdevolle medaille en een flesje water. Een uniek hardloop shirt met romantische opdruk is tegen extra bijdrage te bestellen.

Het is een 5 km fun run zonder tijdregistratie. Je loopt over de vestingmuren en door het oude centrum van Amersfoort. Start en finish is op winkelcentrum Sint Jorisplein. Bij de finish word je warm onthaald!

Ontmoet leuke mensen of verras jouw valentijn met een sportieve date.

Je inschrijving is inclusief een startnummer, medaille, water en entertainment.

    

Programma
19:00 – Opening evenemententerrein
20:30 – Start 5 km
22:00 – Einde programma

Functioneel hardloopshirt
Voor The Love Run is dit gave hardloopshirt ontworpen. Wil jij er ook in stijl bij lopen tijdens een van de runs? Koop dan een functioneel hardloopshirt voor €15,- bij je inschrijving. Wil je niet lopen maar wel een gaaf hardloopshirt hebben? Dat kan natuurlijk ook! Ga daarvoor ook naar de shop.

Prijzen
Individueel      € 15 p.p.
Duo                 € 12,50 p.p. 

Schrijf je nu in!

 

 


 

Een dagje shoppen in Amersfoort begint op het Sint Jorisplein.
Winkelcentrum Sint Jorisplein staat voor jezelf kunnen zijn en eigen keuzes maken. Met het thema #BeYourself stimuleert het winkelcentrum de doelgroep hierin. Met een groot aantal winkels op het gebied van mode, beauty en lifestyle, diverse horecagelegenheden, een ondergrondse parkeergarage en het gratis gebruik van toiletten is het Sint Jorisplein het ideale startpunt voor een heerlijke shopdag. Het modern ontworpen winkelcentrum biedt volop ruimte aan inspirerende winkels. Je vindt er bijzondere lokale, nationale en internationale retailers, zoals Bershka, H&M, The Sting, Moss Copenhagen, Sissy-Boy, Douglas, Flying Tiger, Tumble ’N Dry, Vingino, Vitamin Store, C&A en Chasin. Dit voorjaar opent op het Sint Jorisplein de Italiaanse espressobar Caffè Vergniano.