Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

BDO Ronde van Katendrecht Run

Sparta Fun Run

RKC Waalwijk Stadion Run

mei 2020

BDO Ronde van Katendrecht Run

24 mei 2020

Beleef Katendrecht op een unieke manier tijdens de BDO Ronde van Katendrecht Run op zondag 26 mei! Samen met honderden deelnemers ren je over het toffe parcours van de BDO Ronde van Katendrecht. Je hebt de keuze uit de volgende afstanden: 1,4 km, 5 km en 10 km. Met een wielerronde, optredens en gezellige horeca is het een prachtige sportieve dag uit! Het aantal beschikbare startplekken is beperkt dus wacht niet langer en schijf nu in.  

oktober 2020

Sparta Fun Run

23 oktober 2020

De Sparta Fun Run: een hardloopevenement door en rond het Kasteel van Sparta Rotterdam en Spangen voor het goede doel! Doe mee en loop op unieke plekken waar je normaal gesproken nooit komt. De start - en finish zijn op de middenstip! De Sparta Fun Run is een evenement voor iedereen: jong én oud en getrainde én beginnende lopers. Daarnaast halen we met dit evenement geld op voor het goede doel: De Stichting Alzheimer Nederland en De Betrokken Spartaan.

april 2021

RKC Waalwijk Stadion Run

18 april 2021

De RKC Waalwijk Stadion Run: een hardloopevenement door en rond het Mandemakers Stadion voor het goede doel! Doe mee en loop op unieke plekken waar je normaal gesproken nooit komt. De RKC Waalwijk Stadion Run is een evenement voor iedereen: jong én oud en getrainde én beginnende lopers. Daarnaast halen we met dit evenement geld op voor het goede doel Stichting Samen RKC.

+ Exporteer Evenementen