Laden Evenementen

tot 22 september 2019

Topimage

INSCHRIJVEN

  • Dit event is voorbij.

De Rabobank Vestingloop Willemstad gaat voor de zesde keer plaatsvinden op zondag 22 september 2019. Het is een gezellig hardloopevenement dat voor iedereen iets te bieden heeft.

Er is een 1 km Kids Run voor kinderen t/m 7 jaar, een 2 km jeugdloop voor 7 t/m 12 jaar, een 5 km Loop met een prachtig parcours over de vestingwallen en de Singel en voor de wat meer getrainde loper een uitdagende 10 km Loop. En voor de mensen die dit nog niet uitdagend genoeg vinden is er een Halve Marathon. Mensen die zelf niet kunnen of willen lopen worden natuurlijk gevraagd om de deelnemers langs het parcours te komen steunen!

Het parcours biedt een mooie afwisseling tussen de gezelligheid van Willemstad en de schitterende omliggende natuur. Het is een uitdagend en afwisselend parcours waarop onderweg veel te genieten valt! De mooie oude kern van Willemstad met haar leuke kroegen en restaurants en natuurlijke de prachtige havens vormt het kloppende hart van het evenement. Na de finish kunnen alle deelnemers en toeschouwers nagenieten met een welverdiend hapje en drankje.

 

 

 

 

 

Programma

Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt!

Prijzen
De prijzen van de verschillende Fun Runs zijn als volgt:
1 km Kids Run                          € 7,-
2 km Jeugdloop                        € 9,-
5 km loop                                  € 15,50       
10 km loop                                € 17,50
10 km Wandeltocht                   € 20,50
Halve Marathon                        € 7,-
Voor deze prijs krijg je toegang tot de run, water, een medaille en een finishfoto.

De Vestingloop Willemstad biedt u de mogelijkheid om maatschappelijk een steentje bij te dragen, voor een sportief avondje uit met uw collega’s of een mooie netwerkgelegenheid met uw partners. Op 22 september 2019 is het leukste hardloopevenement voor het goede doel de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting. Helpt u mee om zoveel mogelijk donaties op te halen?

U kunt als bedrijf meedoen met een businessteam. Een businessteam bestaat uit vier tot zes deelnemers. Het is mogelijk om meerdere teams in te schrijven onder dezelfde bedrijfsnaam. Hieronder vindt u de verschillende pakketten:

Het programma:

Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt!

Schrijf je nu in!

P.S. Als bedrijf is het ook mogelijk om deze loop te sponsoren. U kunt extra bijdragen en aandacht krijgen voor uw bedrijf met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo op het startnummer of uitingen bij de start/finish door het sponsoren van een afstand. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Beaudine Spek via beaudine@epicinderunning.nl

Als organisatie vinden wij het belangrijk dat er met de Vestingloop Willemstad geld opgehaald wordt voor een goed doel. Voor de volgende editie hebben we voor de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting gekozen.

Cystic Fibrosis (CF, taaislijmziekte) is een ongeneeslijke, erfelijke aandoening. Ieder mens heeft kliertjes in het lichaam die slijm afscheiden. Dit slijm voert afvalstoffen af, zoals ingeademde stofdeeltjes en bacteriën. Daarnaast transporteert het verteringsstoffen van de alvleesklier naar de dunne darm. Bij mensen met CF is het slijm door een genetische afwijking uitzonderlijk taai. Het kan daardoor zijn functies onvoldoende vervullen, met als gevolg dat organen zoals de longen, alvleesklier en lever steeds slechter gaan functioneren. Ze hebben dan ook een beperkte levensverwachting.