Laden Evenementen

tot 28 juni 2019

Topimage

INSCHRIJVEN

  • Dit event is voorbij.

De Stadion Fun Run Tilburg is een uniek evenement voor hardlopers. Of je nu van voetbal houdt of niet. Zin in een leuk evenement, alleen, met familie of collega’s? Op vrijdagavond 28 juni organiseren we voor jou dit geweldige hardloopevenement waarbij er gelopen wordt voor de Johan Stekelenburg Stichting en Willem II Betrokken.

De Stadion Fun Run Tilburg is een hardloopwedstrijd door het Koning Willem II Stadion. Zo loop je door de spelerstunnel, langs kleedkamers, rond de trainingsvelden en over de tribune! Hier kom je anders nooit. En het is voor jong en oud.

Er zijn routes voor kinderen en begeleider (1.896m), 5 km (individueel en business teams) en 10 km (individueel en business teams). Jij doet toch ook mee? Schrijf je dan nu in.

 

 

 

 

Programma

 18:00  Opening evenemententerrein
 19:00  Start 1896 Family Run
 19:30  Start 5 KM / 10 KM (incl. Business Run)
 19:45  Start afterparty
 22:00  Stadion dicht


Prijzen

De prijzen van de verschillende Fun Runs zijn als volgt:
1896 M Family Run                  € 7,50
5 KM                                         € 14,50       
10 KM                                       € 14,50
5 KM / 10 KM Business Run     € 350,-
Voor deze prijs krijg je toegang tot de run, water, een medaille en een finishfoto.

Functioneel hardloopshirt
Wil jij er ook in stijl bij lopen tijdens de Stadion Fun Run Tilburg? Koop dan het hardloopshirt voor €15,- bij je inschrijving. Wil je niet lopen maar wel een gaaf hardloopshirt hebben? Dat kan natuurlijk ook! Ga daarvoor ook naar de shop.

 

 

 

 

 

 

 

Schrijf je nu in!

De Stadion Fun Run Tilburg biedt u de mogelijkheid om maatschappelijk een steentje bij te dragen, voor een sportief avondje uit met uw collega’s of een mooie netwerkgelegenheid met uw partners. Op 28 juni 2019 is het leukste hardloopevenement voor het goede doel de Johan Stekelenburg en Willem II Betrokken. Helpt u mee om zoveel mogelijk donaties op te halen?

U kunt als bedrijf meedoen met een businessteam. Een businessteam bestaat uit vier deelnemers. Het is mogelijk om meerdere teams in te schrijven onder dezelfde bedrijfsnaam. De kosten bedragen €350,- per team excl. 9% BTW. De betaling verloopt per factuur. 

Het programma:

17:00 uur:  Business Lounge open
19:30 uur   Start 5 km / 10 km Business Run
19:45 uur   Start afterparty!
22:00 uur   Einde programma en sluiting stadion.

 

Schrijf je nu in!

Op 28 juni vindt de Stadion Fun Run Tilburg plaats in en rond het Koning Willem II Stadion waarbij er geld wordt opgehaald voor Johan Stekelenburg Stichting en Willem II Betrokken.

Johan Stekelenburg Stichting
Omdat sporten en hobby’s uitoefenen belangrijk zijn voor de ontwikkeling van een kind, steunen wij De Johan Stekelenburg Stichting. De helft van de opbrengst van de Stadion Run Tilburg gaat naar deze stichting. De andere helft gaat naar Willem II Betrokken. Je steentje bijdragen was nog nooit zo eenvoudig. Doe mee op 28 juni en een deel van je inschrijfgeld gaat naar het goede doel!

> meer over Johan Stekelenburg Stichting

Willem II Betrokken
Willem II is meer dan voetbal. De club vindt het belangrijk dat maatschappelijke projecten ondersteund en begeleid worden en is daarom mede initiatiefnemer van Stichting Willem II Betrokken. De voetbalclub is zich bewust van de verbindende rol die de club speelt en kan spelen in de regio Tilburg. Deelname aan verschillende projecten zoals Op de Stip en de Libra Fit & Fundag tonen de betrokkenheid van Willem II ten opzichte van de samenleving.

> meer over Willem II Betrokken

 

.