Laden Evenementen

tot 8 juni 2018

Topimage

INSCHRIJVEN

  • Dit event is voorbij.

De Avondje NAC Loop: een uniek hardloopevenement door en rond het Rat Verlegh Stadion voor het goede doel!

Kom in beweging en loop langs unieke plekken waar normaal gesproken alleen de NAC-spelers mogen komen. Samen maken we er één groot feest van met als doel zo veel mogelijk geld op te halen voor het restaureren van de Grote Kerk in Breda. 

De Avondje NAC Loop is een sportief avondje uit voor iedereen: jong én oud en getrainde én beginnende lopers. De run staat in het teken van de Restauratie van de Grote Kerk van Breda.

Tijdens het evenement is het mogelijk om de volgende afstanden te lopen: FamilieRun, 1912 meter, 3 km en 6 km. Schrijf je dus nu in voor één van de afstanden! Maak daarna eenvoudig je eigen donatiepagina aan en deel die met familie en vrienden. Zo ben je sportief bezig én steun je het goede doel de Restauratie van de Grote Kerk van Breda.

 

 

Programma

 18:00  Opening stadion
 19:00  Start Familie Loop (1912 M)
 20:30  Start 3 KM / 6 KM
 20:45  Start afterparty
 23:00  Stadion dicht


Prijzen

De prijzen van de verschillende FunRuns zijn als volgt:
Family Run (1912 M)          € 7,50
3 km Run                              € 13.50        incl. 1 consumptiebon
6 km Run                              € 15,50        incl. 2 consumptiebonnen

Voor deze prijs krijg je toegang tot de run, water en een medaille.

Functioneel Hardloopshirt
Wil jij er ook in stijl bij lopen tijdens de Avondje NAC Loop? Koop dan het hardloopshirt voor €17,50 bij je inschrijving. Wil je niet lopen maar wel een gaaf hardloopshirt hebben? Dat kan natuurlijk ook! Ga daarvoor ook naar de shop.

Parcours
         

De Avondje NAC Loop biedt u de mogelijkheid om maatschappelijk een steentje bij te dragen, voor een sportief avondje uit met uw collega’s of een mooie netwerkgelegenheid met uw partners. Op 8 juni is het leukste hardloopevenement voor het goede doel de Restauratie van de Grote Kerk. Helpt u mee om zoveel mogelijk donaties op te halen?

U kunt als bedrijf meedoen met een businessteam. Een businessteam bestaat uit vier deelnemers. Het is mogelijk om meerdere teams in te schrijven onder dezelfde bedrijfsnaam. De kosten bedragen €275,- per team incl. BTW. Indien gewenst kunt u uw business team ook op factuur inschrijven.

Bij deze prijs zit het volgende inbegrepen:
– Per team twee parkeerkaarten
– Toegang tot de Business Lounge en 2 consumpties per persoon
– Officiële FunRun medailles en originele FunRun shirts

U wordt ontvangen in de Business Lounge. Na afloop bent u ook weer van harte welkom in de Business Lounge waar u kunt genieten van een hapje en een drankje. Uiteraard worden er professionele teamfoto’s gemaakt in het stadion.

Het programma:

19:00 uur:  Business Lounge open
20:00 uur   Welkomstwoord in de Business Lounge
20:30 uur   Start 3 km / 6 km BusinessRun
20:45 uur   Start afterparty!
23:00 uur   Einde programma en sluiting stadion.

Schrijf u nu in!

 

De netto opbrengt van de donaties van de Avondje NAC Loop gaat naar het goede doel de Restauratie van de Grote Kerk in Breda!

Voor het in stand houden van de Grote Kerk van Breda is er geld nodig. Voor onderhoud moet de komende zes jaar gemiddeld € 500.000 per jaar moeten worden uitgegeven. In dit bedrag zijn kleine restauraties en vervangingen van stenen inbegrepen. Het onderhoud is hard nodig want in de afgelopen jaren was er structureel te weinig geld beschikbaar om het noodzakelijk onderhoud uit te voeren waardoor er dus een achterstand is ontstaan.