Laden Evenementen

tot 7 juni 2019

Topimage

INSCHRIJVEN

  • Dit event is voorbij.

Op 7 juni vindt de tweede editie van de Avondje NAC Loop plaats. In en rond het Rat Verlegh Stadion ligt die dag een hardloopparcours in geel-zwarte sferen, voor jong en oud. De dag staat uiteraard in het teken van gezelligheid en sportiviteit, maar minstens zo belangrijk is het goede doel waar dit jaar donaties voor worden opgehaald. Dat goede doel is namelijk Run4Nathalie / Stichting Support Casper.

De Avondje NAC Loop is een sportief avondje uit voor iedereen: jong én oud en getrainde én beginnende lopers. Tijdens het evenement is het mogelijk om de volgende afstanden te lopen: 1912 M, 3,5 KM, 7 KM en 10,5 KM. De 7 KM is 2 x de 3,5 KM en de 10,5 KM is 3x de 3,5 KM.
Schrijf je dus nu in voor één van de afstanden! Maak daarna eenvoudig je eigen donatiepagina aan en deel die met familie en vrienden. Zo ben je sportief bezig én steun je het goede doel de Run4Nathalie.

 

 

 

Programma

 18:00  Opening stadion
 19:00  Start Familie Loop (1912 M)
 19:30  Start 7 KM
 20:30  Start 3,5 KM / 10,5 KM
 20:45  Start afterparty
 23:00  Stadion dicht


Prijzen

De prijzen van de verschillende Fun Runs zijn als volgt:
Famile Loop (1912 M)              € 8,00
3,5 km Loop                              € 14,50       incl. 1 consumptiebon
7 km Loop                                 € 16,50       incl. 1 consumptiebon
10,5 km Loop                            € 18,50       incl. 1 consumptiebon
3,5 km Wandelen                      € 12,50      incl. 1 consumptiebon
Voor deze prijs krijg je toegang tot de run, water, een medaille en een finishfoto.

Functioneel hardloopshirt
Wil jij er ook in stijl bij lopen tijdens de Avondje NAC Loop? Koop dan het hardloopshirt voor €17,50 bij je inschrijving. Wil je niet lopen maar wel een gaaf hardloopshirt hebben? Dat kan natuurlijk ook! Ga daarvoor ook naar de shop.

 

 

 

 

 

 

 

 

Schrijf je nu in!

 

Parcoursen
     

De Avondje NAC Loop biedt u de mogelijkheid om maatschappelijk een steentje bij te dragen, voor een sportief avondje uit met uw collega’s of een mooie netwerkgelegenheid met uw partners. Op 7 juni 2019 is het leukste hardloopevenement voor het goede doel de Run4Nathalie. Helpt u mee om zoveel mogelijk donaties op te halen?

U kunt als bedrijf meedoen met een businessteam. Een businessteam bestaat uit vier tot zes deelnemers. Het is mogelijk om meerdere teams in te schrijven onder dezelfde bedrijfsnaam. De kosten bedragen €275,- per team excl. 9% BTW. De betaling verloopt per factuur. Van het inschrijfbedrag gaat direct €75,- per ingeschreven team naar het goede doel.

Bij deze prijs zit het volgende inbegrepen:
– Per team twee parkeerkaarten
– Toegang tot de Business Lounge 
– Officiële FunRun medailles
– Teamfoto
– Vermelding op de website

U wordt ontvangen in de Business Lounge. Na afloop bent u ook weer van harte welkom in de Business Lounge waar u kunt genieten van een hapje en een drankje. Uiteraard worden er professionele teamfoto’s gemaakt in het stadion.

Wordt ook sponsor van het evenement!

U kunt als bedrijf sponsor worden van het evenement. Wij bieden u de mogelijkheid om een sponsordoek op te hangen op het evenemententerrein voor €250,-. Het is ook mogelijk om naast het sponsordoek ook zichtbaar te zijn op de welkomsbanner, business teamfoto’s en er wordt een logo op onze website geplaatst. De kosten voor dit pakket zijn €375,-. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Ruud van Eck via ruud@epicinderunning.nl

Het programma:

18:00 uur:  Business Lounge open
19:00 uur   Welkomstwoord in de Business Lounge
19:30 uur   Start 7 km BusinessRun
20:30 uur   Start 3,5 km / 10,5 km BusinessRun

20:45 uur   Start afterparty!
23:00 uur   Einde programma en sluiting stadion.

Schrijf je nu in!

P.S. Als bedrijf is het ook mogelijk om deze loop te sponsoren. U kunt extra bijdragen en aandacht krijgen voor uw bedrijf met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo op het startnummer of uitingen bij de start/finish door het sponsoren van een afstand. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Ruud van Eck via ruud@epicinderunning.nl

Op 7 juni vindt de tweede editie van de Avondje NAC Loop plaats. In en rond het Rat Verlegh Stadion ligt die dag een hardloopparcours in geel-zwarte sferen, voor jong en oud. De dag staat uiteraard in het teken van gezelligheid en sportiviteit, maar minstens zo belangrijk is het goede doel waar dit jaar donaties voor worden opgehaald. Dat goede doel is namelijk Run4Nathalie / Stichting Support Casper.

Run4Nathalie
De 33 jaar jong, een pracht van een dochter, gelukkig getrouwd en middenin het leven. Totdat je van de ene op de andere dag de verschrikkelijke diagnose krijgt: een zeldzame vorm van kanker (NET) in de alvleesklier met uitzaaiing naar de lever. Dit is het verhaal van Nathalie en helaas nog vele (jonge) mensen met haar.

Om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar nieuwe behandelmethoden voor alvleesklierkanker is vorig jaar de Run4Nathalie georganiseerd. Meer dan 250 mensen liepen mee om geld op te halen voor Support Casper. Dit jaar slaan NAC en Run4Nathalie de handen ineen om hier een vervolg aan te geven. Avondje NAC Loop staat daarom dit jaar in het teken van Run4Nathalie. Wij hopen met de tweede editie van Avondje NAC Loop een mooi bedrag bij elkaar te lopen dat een bijdrage kan leveren aan het onderzoek naar alvleesklierkanker.