Laden Evenementen

tot 10 november 2017

Topimage

INSCHRIJVEN

  • Dit event is voorbij.

De Bob de Kuyper Stadium FunRun Excelsior: een uniek hardloopevenement door en rond het Van Donge en de Roo Stadion voor het goede doel!

Kom in beweging en loop langs unieke plekken waar normaal gesproken alleen de Excelsior-spelers mogen komen, zoals de kleedkamer en gang richting het veld. En finish op de middenstip! Daarbij zorgen we langs het parcours en voor alle deelnemers voor feestelijke verlichting. Kralingen by Night!

De Bob de Kuyper Stadium FunRun Excelsior is een sportieve vrijdagmiddagborrel voor iedereen: jong én oud en getrainde én beginnende lopers. De run staat in het teken van Excelsior4All.

Dit jaar hebben we naast de Kids Run en de 5 km Run ook een 10 km Run! Schrijf je dus nu in voor één van de afstanden! Maak daarna eenvoudig je eigen donatiepagina aan en deel die met familie en vrienden. Zo ben je sportief bezig én steun je het goede doel Excelsior4All.

Programma

 17:00  Opening stadion
 19:00  Start Family Run
 19:45  Start 10 KM en Business Run
 20:00  Start 5 KM en Business Run
 20:30  Start afterparty
 23:00  Stadion dicht


Prijzen

De prijzen van de verschillende FunRuns zijn als volgt;
Family Run                           € 7,-
5 km Run                              € 14.50
10 km Run                            € 17,50
5 km & 10 km Student Run € 10,00 (dit geldt alleen voor studenten van de Erasmus Universiteit en de Hogeschool Rotterdam, studenten met een Erasmus Sport pas betalen €7,50) 
Voor deze prijs krijg je toegang tot de run, water en een medaille. Voor deze prijs krijg je toegang tot de run, water en een medaille. In tegenstelling tot vorig jaar wordt er dit jaar gebruik gemaakt van een klok om de gelopen tijd weer te geven.


Shirts

Voor de FOOX Bob de Kuyper Stadium Fun Run Excelsior ‘Kralingen by Night’ zijn deze gave shirts ontworpen. Wil jij er ook in stijl bij lopen tijdens een van de FunRuns? Koop dan een shirt voor €17,50 bij je inschrijving. Wil je niet lopen maar wel een gaaf shirt hebben? Dat kan natuurlijk ook! Ga daarvoor ook naar de shop.

  

 

 

 

 

 

Parcours
  


De Bob de Kuyper Stadium FunRun Excelsior wordt georganiseerd in samenwerking met de Erasmus Universiteit Rotterdam.

De FOOX Bob de Kuyper Stadium FunRun Excelsior biedt u de mogelijkheid om maatschappelijk een steentje bij te dragen, voor een sportief uitje met uw collega’s of een mooie netwerkgelegenheid met uw partners. Op 10 november is het leukste hardloopevenement voor het goede doel Excelsior4All. Helpt u mee om zoveel mogelijk donaties op te halen?

U kunt als bedrijf meedoen met een businessteam. Een businessteam bestaat uit vier deelnemers. Het is mogelijk om meerdere teams in te schrijven onder dezelfde bedrijfsnaam. De kosten bedragen €212,- per team incl. 6% BTW. Indien gewenst kunt u uw business team ook op factuur inschrijven.

Bij deze prijs zit het volgende inbegrepen:
– Per team twee parkeerkaarten
– Toegang tot de Business Lounge en 2 consumpties per persoon
– Officiële FunRun medailles en originele FunRun shirts

U wordt ontvangen met een hapje en een drankje en uiteraard worden er professionele teamfoto’s gemaakt in het stadion. Na afloop bent u ook weer van harte welkom in de Business Lounge waar u kunt genieten van een drankje en een maaltijd in buffetvorm..

Het programma:

17:00 uur:  Business Lounge open
19:15 uur   Welkomstwoord in de Business Lounge
19:45 uur   Start 10 km BusinessRun
20.00 uur   Start 5 km BusinessRun
20:30 uur   Start afterparty!
23:00 uur   Einde programma en sluiting stadion

Schrijf u nu in!

De volgende bedrijven hebben zich al ingeschreven;

– Actos Groep
– A. de Jong Groep
– Benevia
– Bibliotheek Rotterdam
– Biolab
– Ciparo
– De Gier Wonen
– EPICinderunning
– Eticoll
– FOOX Groothandelsorganisatie
– Hoogerwerf
– JUST notaris van der Bijl
– Kneppelhout Korthals Advocaten
– MIJN Accountantskantoor
– Rabobank
– Rotterdam Sportsupport
– Rotterdam Topsport
– Toyota Spiering
– SEE Marketing
– Utility Provider
– Van Lanschot Bankiers

De netto opbrengt van de donaties van de FOOX Bob de Kuyper Stadium FunRun Excelsior gaat naar het goede doel Excelsior4All!

De specifieke bestemming wordt het project Playing for Success(voor meer info zie: www.excelsior4all.nl/project/playing-for-success-excelsior). Excelsior4All wilt met de opbrengsten van de FunRun de programma kosten dekken. Denk hierbij aan:

  • Excelsior kleding voor de kinderen (225 kinderen op jaarbasis).
  • Bijdrage aan ICT omgeving van het educatie programma
  • Bijdrage aan het Vervoer van de kinderen richting Excelsior. (sommige kinderen hebben geen vervoer doordat ouders dit niet kunnen betalen)

Excelsior4All

Afbeeldingsresultaat voor excelsior4allExcelsior is een voetbalorganisatie, die met een jong, dynamisch en maatschappelijk betrokken karakter van meerwaarde wil zijn voor de lokale samenleving en daarbij vooral wil bijdragen aan ontwikkelingen op sportief, maatschappelijk, sociaal en economisch vlak.

 

Stichting Excelsior4All is het maatschappelijke hart van de club. Het doel van de stichting is middels de kracht (merk, imago en kernwaarde) van Excelsior sociaal-maatschappelijk actief te zijn in de regio Rotterdam. Die maatschappelijke rol zorgt voor verbetering van de leefsituatie van individuen, groepen en wijken.

Om onze maatschappelijke rol vorm te geven richten we ons op projecten die gebaseerd zijn op een (of meer) van de pijlers:logo-excelsior4all
– (Sport) participatie (Normen & Waarden/ Sportiviteit & Respect)
– Educatie
– Re – integratie (werkgelegenheid, inkomen, economie en opleiden)
– Gezondheid (vitaliteit/ gezonde levensstijl)
– Veiligheid (leefbaarheid)