Laden Evenementen

tot 16 november 2018

Topimage

INSCHRIJVEN

  • Dit event is voorbij.

De FOOX Stadium FunRun Excelsior: een uniek hardloopevenement door en rond het Van Donge en de Roo Stadion voor het goede doel! Dit jaar vindt de derde editie plaats van het evenement.

Kom in beweging en loop langs unieke plekken waar normaal gesproken alleen de Excelsior-spelers mogen komen, zoals de kleedkamer en gang richting het veld. En finish op de middenstip! Daarbij zorgen we langs het parcours en voor alle deelnemers voor feestelijke verlichting. Kralingen by Night!

De FOOX Stadium FunRun Excelsior is een sportieve vrijdagmiddagborrel voor iedereen: jong én oud en getrainde én beginnende lopers. De run staat in het teken van Spieren voor Spieren en Excelsior4All.

Dit jaar hebben we een 1 KM Family Run, 1902 M Run, 5 KM Run en een 10 KM Run! Schrijf je dus nu in voor één van de afstanden! Maak daarna eenvoudig je eigen donatiepagina aan en deel die met familie en vrienden. Zo ben je sportief bezig én steun je de goede doelen: Spieren voor Spieren en Excelsior4All.

Programma

 17:00  Opening stadion
 19:00  Start 1 KM KidsRun
 19:15  Start 1902 M FamilyRun
 19:45  Start 10 KM, StudentRun en BusinessRun
 20:15  Start 5 KM, StudentRun en BusinessRun
 20:30  Start afterparty met special act
 23:00  Stadion dicht


Prijzen

De prijzen van de verschillende FunRuns zijn als volgt;

 Soort Run  Early Bird tarief Normaal tarief
 1 km Kids Run €6,- €8,-
 1902 M FamilyRun €9,- €11,-
 5 KM €14,- €16,-
 10 KM €16,- €18,-
 5 KM & 10 KM Student Run €10,- €10,-

Het tarief van de Student Run geldt alleen voor studenten van de Erasmus Universiteit en de Hogeschool Rotterdam, studenten met een Erasmus Sport pas betalen €7,50). Voor meer informatie over de Business Run zie het tabblad Business Run.

Tot 1 september 2018 geldt er een Early Bird tarief. Voor deze prijs krijg je toegang tot de run, water en een medaille. Net als vorig jaar wordt er dit jaar gebruik gemaakt van een klok om de gelopen tijd weer te geven.


Functioneel Hardloopshirt

Voor de FOOX Stadium FunRun Excelsior ‘Kralingen by Night’ zijn deze gave hardloopshirts ontworpen. Wil jij er ook in stijl bij lopen tijdens een van de FunRuns? Koop dan een functioneel hardloopshirt voor €17,50 bij je inschrijving. Wil je niet lopen maar wel een gaaf hardloopshirt hebben? Dat kan natuurlijk ook! Ga daarvoor ook naar de shop.

  

 

Parcours

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Overige zaken
DIt jaar zijn er ook weer extra activiteiten rondom de FOOX Stadium FunRun Excelsior! Het is weer mogelijk om je na afloop te laten masseren door de masseurs van Flexpower. Daarnaast wordt het evenement afgesloten met een gezellige afterparty met daarbij een special act. Ten slotte kan je natuurlijk ook weer je medaille na afloop laten graveren.
De FOOX FunRun Excelsior wordt georganiseerd in samenwerking met de Erasmus Universiteit Rotterdam.

De FOOX Stadium FunRun Excelsior biedt u de mogelijkheid om maatschappelijk een steentje bij te dragen, voor een sportief uitje met uw collega’s of een mooie netwerkgelegenheid met uw partners. Op 16 november is het leukste hardloopevenement voor de goede doelen Spieren voor Spieren en Excelsior4All. Helpt u mee om zoveel mogelijk donaties op te halen?

U kunt als bedrijf meedoen met een businessteam. Een businessteam bestaat uit vier deelnemers. Het is mogelijk om meerdere teams in te schrijven onder dezelfde bedrijfsnaam. De kosten bedragen €275,- per team excl. 6% BTW. Indien gewenst kunt u uw business team ook op factuur inschrijven. Van het inschrijfbedrag gaat direct €75,- naar het goede doel.

Bij deze prijs zit het volgende inbegrepen:
– Per team twee parkeerkaarten
– Toegang tot de Business Lounge en 2 consumpties per persoon
Ontvangst met een warme sportmaaltijd
– Officiële FunRun medailles en originele FunRun shirts
– Een teamfoto

U wordt ontvangen in de Business Lounge met een heerlijke warme sportmaaltijd. Na afloop van de Business Run bent u ook weer van harte welkom in de Business Lounge waar u kunt genieten van een drankje en snacks. 

Het programma:

17:00 uur:  Business Lounge open
18:00 uur   Opening sportmaaltijd
19:15 uur   Welkomstwoord in de Business Lounge
19:45 uur   Start 10 km BusinessRun
20.15 uur   Start 5 km BusinessRun
20:30 uur   Start afterparty!
23:00 uur   Einde programma en sluiting stadion

Ingeschreven bedrijven:

A. de Jong Groep
BeneVia Groep
Bibliotheek Rotterdam
BioLab Research & Solutions B.V.
Eticoll
Hoogerwerf
J. van Dommelen Elektrotechniek B.V.
Plus Rozenburg
Rotterdam Sportsupport
Stichting Verre Bergen
Toyota Spiering
Van Oers United BV
Ciparo
Albert Heijn
BeLife
PKF Wallast
Blauw en Florijn
Poll Promotion
RTM Legal
Rotterdam Topsport
Zicht Risico en Verzekeringsadviseurs bv

 

Schrijf je nu in!

De netto opbrengt van de donaties van de FOOX Stadium FunRun Excelsior gaat naar de goede doelen Spieren voor Spieren en Excelsior4All!

Spieren voor Spieren:

Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, fietsen, spelen en sporten! Voor zo’n 20.000 kinderen in Nederland is dit niet vanzelfsprekend. Zij hebben een spierziekte. Soms erfelijk, soms niet. Er zijn veel verschillende spierziekten, maar in alle gevallen beperkt het hen in alles wat ze willen en kunnen.

Sommige kinderen hebben al van jongs af aan niet de spierkracht om zelfstandig te kunnen bewegen en zijn in veel afhankelijk van anderen en van hulpmiddelen. Bij andere kinderen wordt pas later een spierziekte ontdekt en gaan zij van veel bewegen en sporten naar een situatie waarin dit alsmaar moeilijker wordt, ze steeds meer moeten opgeven en zich telkens opnieuw moeten aanpassen aan nieuwe beperkingen.

Spieren voor Spieren wil hier verandering in brengen door structureel onderzoekprojecten te financieren die erop gericht zijn om spierziekten bij kinderen de wereld uit te helpen. Tegelijkertijd streven wij ernaar om de kwaliteit van leven van deze kinderen te verbeteren. Dat doen we door mensen op te roepen om in actie te komen en gezonde spieren in te zetten voor zieke spieren.

Door middel van partnerships met het bedrijfsleven, sportieve acties en het organiseren van evenementen waarbij sporten centraal staat, wordt er jaarlijks geld opgehaald dat wordt ingezet voor wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten en de verbetering van het diagnose- en behandelingstraject, het financieren van hulpmiddelen en het organiseren van leuke dagen voor kinderen.


Excelsior4All

Afbeeldingsresultaat voor excelsior4allExcelsior is een voetbalorganisatie, die met een jong, dynamisch en maatschappelijk betrokken karakter van meerwaarde wil zijn voor de lokale samenleving en daarbij vooral wil bijdragen aan ontwikkelingen op sportief, maatschappelijk, sociaal en economisch vlak.

 

Stichting Excelsior4All is het maatschappelijke hart van de club. Het doel van de stichting is middels de kracht (merk, imago en kernwaarde) van Excelsior sociaal-maatschappelijk actief te zijn in de regio Rotterdam. Die maatschappelijke rol zorgt voor verbetering van de leefsituatie van individuen, groepen en wijken.

Om onze maatschappelijke rol vorm te geven richten we ons op projecten die gebaseerd zijn op een (of meer) van de pijlers:logo-excelsior4all
– (Sport) participatie (Normen & Waarden/ Sportiviteit & Respect)
– Educatie
– Re – integratie (werkgelegenheid, inkomen, economie en opleiden)
– Gezondheid (vitaliteit/ gezonde levensstijl)
– Veiligheid (leefbaarheid)

 Playing for Success
De specifieke bestemming wordt het project Playing for Success(voor meer info zie: www.excelsior4all.nl/project/playing-for-success-excelsior). Excelsior4All wilt met de opbrengsten van de FunRun de programma kosten dekken. Denk hierbij aan:

  • Excelsior kleding voor de kinderen (225 kinderen op jaarbasis).
  • Bijdrage aan ICT omgeving van het educatie programma
  • Bijdrage aan het Vervoer van de kinderen richting Excelsior. (sommige kinderen hebben geen vervoer doordat ouders dit niet kunnen betalen)