Laden Evenementen

tot 13 oktober 2018

Topimage

INSCHRIJVEN

  • Dit event is voorbij.

Wil jij op plekken komen in Stadion Galgenwaard waar normaal alleen spelers van FC Utrecht mogen komen? Schrijf je dan nu in voor de 1e editie van de FC Utrecht FunRun op zaterdag 13 oktober 2018!

De FC Utrecht FunRun is een charity & fun hardloopevenement in- en rondom Stadion Galgenwaard. FC Utrecht heeft de ambitie om iedereen in de provincie Utrecht in beweging te krijgen. Op 13 oktober 2018 willen wij iedereen in beweging brengen en zorgen we voor een onvergetelijke ervaring. De run kent een Familierun en een Hoogstraatrun waarvoor je je kunt aanmelden. Tevens kun je de trappen van de Bunnikside trotseren met de Trappenchallenge! 

Met jouw deelname steun je de goede doelen FC Utrecht Maatschappelijk en haar charitybox of De Hoogstraat Revalidatie. Doe je mee aan de Hoogstraatrun? Dan sponsor je De Hoogstraat Revalidatie. Deze route gaat over het karakteristieke kazerneterrein (Kromhout Kazerne).

Mis dit unieke evenement niet: schrijf je nu in voor de FC Utrecht FunRun! Help ons deze goede doelen te steunen, maak je eigen donatiepagina aan en deel deze met zoveel mogelijk vrienden en familie. Tot 13 oktober!

SCHRIJF JE NU IN!

 

 

 

 

Programma

 11.00 uur  Opening eventterrein
 12.30 uur  Start Hoogstraat / Galgenwaard Run 5KM /10KM (wandelen, rennen en rollen)
 12.40 uur  Start Familie Run 1KM / 2KM / 3KM
 13.30 uur  Start Trappenchallenge
 14.00 uur  Start afterparty 
 17.00 uur  Stadion dicht


Prijzen

De prijzen van de verschillende onderdelen zijn als volgt;

 Soort Run Prijs
 Familie Run 1KM / 2KM / 3KM €6,- / €8,- / €10
 Hoogstraat Run 5KM / 10KM  €13,- / €16,-
 Trappenchallenge €100,- ophalen aan donaties voor het goede doel

Alle prijzen zijn exclusief fee van €1,-.
Voor deze prijs krijg je toegang tot de run, water en een medaille. Er wordt gebruik gemaakt van een klok om de gelopen tijd weer te geven.

Voor meer informatie over de FC Utrecht Business Run zie het tabblad Business Run.

Functioneel Hardloopshirt
Voor de FC Utrecht FunRun zijn deze gave shirts ontworpen. Wil jij er ook in stijl bij lopen tijdens een van de runs? Koop dan een functioneel hardloopshirt voor €20,00 (volwassenen) en €18,00 (kinderen) bij je inschrijving. Wil je niet lopen maar wel een gaaf hardloopshirt hebben? Dat kan natuurlijk ook! Ga daarvoor ook naar de shop.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parcoursen – welke route kiest Uuuu??

 

 

 

 

 

 

 

 

Overige zaken
Voor meer informatie over de locatie en parkeerinformatie kunt u hier terecht. Let op! Het terrein (p1) voor het stadion is tijdens de run niet toegankelijk. 

De FC Utrecht Business FunRun biedt u de mogelijkheid om maatschappelijk een steentje bij te dragen, voor een sportief uitje met uw collega’s of een mooie netwerkgelegenheid met uw partners. Op zaterdag 13 oktober wordt in én rondom Stadion Galgenwaard een hardloopevenement georganiseerd, voor de goede doelen FC Utrecht Maatschappelijk en De Hoogstraat Revalidatie. Helpt u mee om zoveel mogelijk donaties op te halen door mee te doen aan de speciale bedrijveneditie van de FC Utrecht FunRun?

Programma zaterdag 13 oktober

11.00 uur            Healthy ontvangst in de Domzaal Stadion Galgenwaard
12.30 uur            Start FC Utrecht Business FunRun
14.00 uur            Mogelijkheid tot gratis deelname Trappenchallenge stadion 
15.00 uur            Borrel Domzaal
17.30 uur            Einde programma

Een Businessteam bestaat uit maximaal vier deelnemers. Het is mogelijk om meerdere teams in te schrijven onder dezelfde bedrijfsnaam. Het inschrijfgeld bedraagt € 350,- per team excl. BTW. Hiervan gaat € 50,- direct naar de goede doelen. Klik hier om u nu in te schrijven!

Bij deelname ontvangt uw team:
– Vier startnummers voor de FC Utrecht Business FunRun
– FC Utrecht FunRun Running Shirt
– Toegang tot de Domzaal met uitzicht op het evenemententerrein
– Healthy ontvangst met hapje en drankje
– Toegang tot de kleedkamer van het eerste elftal
– Borrel na afloop van de FC Utrecht Business FunRun
– Professionele teamfoto
– Medaille
– Twee parkeerkaarten per team
– Bedrijfsnaam en websitelink op pagina FC Utrecht FunRun

Extra steentje bijdragen?
Voor ieder Businessteam wordt een teamdonatiepagina aangemaakt om als bedrijf donaties op te halen voor de goede doelen. Hier ontvangt u een e-mail over. Voor het team dat het meeste geld ophaalt ligt een prachtige prijs in het verschiet. Deze prijs wordt na afloop in de Domzaal uitgereikt.

Wilt u niet meelopen als bedrijf maar wel graag een bijdrage leveren aan één van de goede doelen? Neem dan contact op via maatschappelijk@fcutrecht.nl.

Ingeschreven Teams

Arval
 

Met de FC Utrecht FunRun wordt geld opgehaald voor FC Utrecht Maatschappelijk – Charitybox en De Hoogstraat Revalidatie.

FC Utrecht Maatschappelijk – Charitybox

‘’Ik draag deze ervaring voor altijd in mijn hart mee, de wereld was vanavond een stukje mooier’’

FC Utrecht is het kloppend hart van de provincie Utrecht.  Met al onze activiteiten – in het stadion, op scholen, in de wijken en bij verengingen – bouwen wij aan een FC Utrecht Community. Een gemeenschap van mensen met een gedeelde liefde voor het voetbal en voor onze club, met de bereidheid iets voor elkaar te doen.

Wij vinden dat een wedstrijdbezoek in Stadion Galgenwaard voor iedereen toegankelijk moet zijn! De charitybox wordt elke wedstrijd door FC Utrecht beschikbaar gesteld aan supporters die om uiteenlopende redenen een steuntje in de rug kunnen gebruiken. De Charitybox van Stadion Galgenwaard biedt elke thuiswedstrijd plaats aan twaalf supporters waar onze supporters kunnen genieten van een geheel verzorgde wedstrijd. Ook het komende seizoen willen wij weer iedere thuiswedstrijd supporters die het nodig hebben kunnen verrassen met een stadionbezoek. Wij hopen dat de opbrengst van de FC Utrecht FunRun daar een mooie bijdrage aan levert. 

De Hoogstraat Revalidatie

“Door mee te doen, kun je het verschil maken voor onze revalidanten”

De ambitie van De Hoogstraat Revalidatie is: “wij willen wat moeilijk gaat tóch mogelijk maken zodat kinderen en volwassenen die bij ons revalideren hun beperkingen overwinnen en naar hun volle vermogen mee kunnen doen in de maatschappij”.

We willen ons werk in De Hoogstraat steeds verbeteren. Door ontwikkelingen op het gebied van techniek en digitalisering dienen zich in de zorg allerlei nieuwe kansen aan. Zo ontstaan er nieuwe behandelmethoden en oefenmogelijkheden voor volwassenen, jongeren en kinderen. Daar maken we graag gebruik van. Jouw bijdrage wordt gebruikt om deze nieuwe kansen te steunen, die niet uit het reguliere zorgbudget betaald kunnen worden, maar die wél het verschil maken voor de revalidanten. Het parcours van De Hoogstraat Run gaat over het prachtige terrein van de Kromhoutkazerne, dwars door De Hoogstraat en weer terug door het stadion van FC Utrecht. Meedoen kan op allerlei manieren. Ren, rol, race of wandel je mee op 13 oktober?