Laden Evenementen

tot 22 oktober 2017

Topimage

INSCHRIJVEN

  • Dit event is voorbij.

De Stadium FunRun N.E.C.: een uniek hardloopevenement door en rond het Goffertstadion voor het goede doel!

Doe mee en loop door het Goffertpark, door het Goffertstadion en kom langs unieke plekken waar normaal gesproken alleen de N.E.C.-spelers mogen komen, zoals de spelerstunnel en het veld.   

De Stadium FunRun N.E.C. is een run voor echte bikkels! Iedereen kan meedoen; jong én oud en getrainde én beginnende lopers. Met de run wordt geld opgehaald voor het Radboudumc Amalia Kinderziekenhuis en N.E.C. Doelbewust.

Er is een 1 KM BikkelRun, een 5 KM GoffertRun en een 10 KM AmaliaRun. Schrijf je dus nu in voor een van deze afstanden. Maak daarna eenvoudig je eigen donatiepagina aan en deel die met familie en vrienden. Zo ben je sportief bezig én steun je de goede doelen Radboudumc Amalia Kinderziekenhuis en N.E.C. Doelbewust.

Programma 

 11:00  Opening stadion
 13:00  Start BikkelRun
 13:30  Start 5 KM GoffertRun en Business Run
 14:30  Start 10 KM AmaliaRun en Business Run
 15:00  Start afterparty
 17:00  Stadion dicht


Prijzen

De prijzen van de verschillende FunRuns zijn als volgt;
1 km   BikkelRun         € 7,-
5 km   GoffertRun        € 14,50
10 km AmaliaRun   € 17,50
Voor deze prijs krijg je toegang tot de run, water en een medaille. Er wordt gebruik gemaakt van een klok om de gelopen tijd weer te geven.

Shirts
Speciaal voor de Stadium FunRun N.E.C. zijn deze toffe shirts ontworpen. Wil jij er ook in stijl bij lopen tijdens de FunRun? Koop dan een shirt voor €17,50 bij je inschrijving. Niet lopen maar wel een shirt kan natuurlijk ook! Ga daarvoor ook naar de shop.

  

Parcours

 

De Stadium FunRun N.E.C. biedt u de mogelijkheid om maatschappelijk een steentje bij te dragen, voor een sportief uitje met uw collega’s of een mooie netwerkgelegenheid met uw partners.

Op zondag 22 oktober is het leukste hardloopevenement voor de goede doelen Radboudumc Amalia Kinderziekenhuis en N.E.C. Doelbewust. Helpt u mee om zoveel mogelijk donaties op te halen?

U kunt als bedrijf meedoen met een businessteam. Een businessteam bestaat uit vier deelnemers. Het is mogelijk om meerdere teams in te schrijven onder dezelfde bedrijfsnaam. De kosten bedragen €212,- per team incl. BTW. Indien gewenst kunt u uw business team ook op factuur inschrijven. 

Bij deze prijs zit het volgende inbegrepen:
– Per team twee parkeerkaarten
– Toegang tot de Business Lounge en 2 consumpties per persoon
– Officiële FunRun medailles en originele shirts van de FunRun
– Een teamfoto 

U wordt ontvangen in de Business Lounge met een drankje en na afloop bent u natuurlijk ook weer van harte welkom in de Business Lounge voor een hapje en een drankje. Tevens worden er professionele teamfoto’s gemaakt.

Het programma:

12.00 uur   Ontvangst in de Business Lounge
13.30 uur   Start 5 km BusinessRun
14.30 uur   Start 10 km BusinessRun
15:00 uur   Start afterparty!
17:00 uur   Einde programma en sluiting stadion

Schrijf u nu in!

De volgende bedrijven hebben zich al ingeschreven;

– EPICinderunning
– N.E.C. Zakelijk
– Kompas Veiligheidsgroep

N.E.C. Doelbewust initieert, ondersteunt en organiseert maatschappelijke projecten en activiteiten in de regio Nijmegen. Door krachtenbundeling van partners, betrokkenheid van bewoners en de inzet van de disciplines sport, gezondheid en veiligheid leveren we een meetbare positieve bijdrage aan de leefbaarheid in wijk en straat.

Uitgangspunt van de stichting is een bijdrage leveren aan het verbeteren van de sociale cohesie in wijken door het initiëren, ondersteunen, uitvoeren en/of organiseren van maatschappelijke projecten en activiteiten. Dit allemaal in Nijmegen en haar regio. Het gaat daarbij altijd om acties die vallen onder pijlers Vitaliteit, Mentaliteit en/of Ontwikkeling. Om hier uitvoering aan te geven, bieden de partners van de stichting financieel of anderszins ondersteuning. N.E.C. Doelbewust heeft geen winstoogmerk en dient het algemeen belang.

Het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis is een onderdeel van het Radboudumc. Het Amalia kinderziekenhuis is helemaal gericht op de zorg voor zieke kinderen. Jaarlijks worden ongeveer 22.000 kinderen tussen 0 en 18 jaar in het Amalia kinderziekenhuis behandeld. Dat is 18% van alle patiënten in het Radboudumc. Het Amalia kinderziekenhuis verbindt de specialismen van het Radboudumc die zorg aan kinderen bieden. Kinderen en ouders worden actief betrokken bij het zorgproces. Zo ontstaat een veilige omgeving waarin de eigenheid van het kind steeds voorop staat.