Laden Evenementen

tot 15 maart 2019

Topimage

INSCHRIJVEN

  • Dit event is voorbij.

De Sparta Fun Run: een uniek hardloopevenement door en rond het Kasteel van Sparta Rotterdam voor het goede doel! Doe ook mee en kom op unieke plekken waar normaal gesproken alleen de Sparta-spelers mogen komen. Zo zijn de start en finish bovenop de middenstip! De Sparta Fun Run is een evenement voor iedereen: jong én oud en getrainde én beginnende lopers. Met deze run halen we geld op voor de goede doelen: De Betrokken Spartaan en Stichting Hartedroom. 

Er zijn 5 afstanden bij deze run; de 1KM Sparta Pietjes Run, de 1888M Familie Run, de 5KM Kasteel Run, de 10KM Spangen Run en de 10KM Sparta Wandel Marsch. Schrijf je nu in voor één van deze FunRuns, maak eenvoudig je eigen Sparta-donatiepagina aan en deel die met familie en vrienden. Zo ben je sportief bezig én steun je de goede doelen! Ben jij erbij op 15 maart?

 

Programma

 17:30  Opening stadion
 19:00  Start 10KM Sparta Wandel Marsch
 19:15  Start 1KM Sparta Pietjes Run
 19:30  Start 1888M Familie Run
 20:00  Start 5KM Kasteel Run/10KM Spangen Run
 20:30  Start afterparty
 23:00  Stadion dicht


Prijzen

De prijzen van de verschillende FunRuns zijn als volgt;

 Soort Run Normaal tarief
 1KM Sparta Pietjes Run €7,50
 1888M Familie Run €9,50
 5KM Kasteel Run €14,50
 10KM Spangen Run €17,50
 10KM Sparta Wandel Marsch €13,-


Voor deze prijs krijg je toegang tot de run, water en een medaille. Er wordt gebruik gemaakt van een klok om de gelopen tijd weer te geven. Voor meer informatie over de Business Run zie het tabblad Business Run.

Functioneel Hardloopshirt
Voor de Stadium FunRun Sparta is dit gave hardloopshirt ontworpen. Wil jij er ook in stijl bij lopen tijdens een van de runs? Koop dan een functioneel hardloopshirt voor €17,50 of een long sleeve voor €20,- bij je inschrijving. Wil je niet lopen maar wel een gaaf hardloopshirt hebben? Dat kan natuurlijk ook! Ga daarvoor ook naar de shop.

  

Parcours
 

 

 

 

 

 

     

Overige zaken
Het evenement afgesloten met een gezellige afterparty. Na afloop van je run kun je je medaille laten graveren.

 

Schrijf je nu in!

De Sparta Fun Run biedt u de mogelijkheid om maatschappelijk een steentje bij te dragen, voor een sportief uitje met uw collega’s of een mooie netwerkgelegenheid met uw partners. Op 15 maart 2019 vindt dit evenement voor het eerst plaats voor de goede doelen De Betrokken Spartaan en Stichting Hartedroom. Helpt u mee om zoveel mogelijk donaties op te halen?

U kunt als bedrijf meedoen met een businessteam. Een businessteam bestaat uit vier tot zes deelnemers. Het is mogelijk om meerdere teams in te schrijven onder dezelfde bedrijfsnaam. De kosten bedragen €295,- per team excl. 9% BTW. De betaling verloopt per factuur. Van het inschrijfbedrag gaat direct €75,- per ingeschreven team naar het goede doel.

Businesspakketten:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wordt ook sponsor van het evenement!

U kunt als bedrijf sponsor worden van het evenement. Wij bieden u de mogelijkheid om een sponsordoek op te hangen op het evenemententerrein voor €250,-. Het is ook mogelijk om naast het sponsordoek ook zichtbaar te zijn op de welkomsbanner, de tv schermen in de businesslounge en er wordt een logo op onze website geplaatst. De kosten voor dit pakket zijn €375,-. Wilt u sponsor worden neem dan contact op met ruud@epicinderunning.nl.

Het programma:

 17:30  Opening stadion
 19:00  Start 10KM Sparta Wandel Marsch
 19:15  Start 1KM Sparta Pietjes Run
 19:30  Start 1888M Familie Run
 20:00  Start 5KM Kasteel Run/10KM Spangen Run
 20:30  Start afterparty
 23:00  Stadion dicht


Ingeschreven bedrijven:

  • Alphatron Marine BV
  • EPICinderunning
  • ESET Nederland
  • De Betrokken Spartaan
  • IMCD Group
  • MIJN Accountantskantoor B.V.
  • Van Mossel VKV

 

Schrijf je nu in!

De netto opbrengt van de donaties van de Sparta Fun Run gaat naar de goede doelen De Betrokken Spartaan en Stichting Hartedroom!

De Betrokken Spartaan:

Sparta Rotterdam wil met Stichting De Betrokken Spartaan een bijdrage leveren aan het leefbaarder maken van de wijken in haar omgeving. Hierbij richt Sparta zich in eerste instantie op de wijken in deelgemeente Delfshaven. Sparta wil deze ambitie graag realiseren in samenwerking met o.a. (deel) gemeente, Rotterdam Sportsupport, woningcorporaties en omwonende.

Stichting De Betrokken Spartaan neemt haar verantwoording voor een betere samenleving in de omgeving en zet hierbij voetbal in, binnen haar verzorgingsgebied. De stichting ontwikkelt een grote betrokkenheid met omwonenden, realiseert betrokkenheid en werkt samen met partners om het maximale resultaat te kunnen behalen.

Stichting Hartedroom:

De Stichting Hartedroom heeft een ultieme droom; een toekomst waarin onze kinderen geen cardiomyopathie meer krijgen. We weten echter dat dit op korte termijn geen realistisch streven is. Er is nog te weinig bekend over cardiomyopathie, vooral bij kinderen. Daarom financiert de Stichting Hartedroom onderzoek naar kindercardiomyopathie. Zodat we in de toekomst beter weten hoe deze, vaak aangeboren, hartspierziekte ontstaat, hoe de ziekte zich ontwikkelt en hoe ze het best te behandelen is. Zodat hartkindjes een beter leven krijgen en een grotere kans hebben om volwassen te worden. Hartedroom werft fondsen voor vernieuwend wetenschappelijk onderzoek op het gebied van kindercardiomyopathie. Wij onderhouden hiertoe contact met verschillende kindercardiologische centra in Nederland.