Laden Evenementen

tot 23 oktober 2020

Topimage

INSCHRIJVEN

De Sparta Fun Run: een hardloopevenement door en rond het Kasteel van Sparta Rotterdam en Spangen voor het goede doel! Doe mee en loop op unieke plekken waar je normaal gesproken nooit komt. De start – en finish zijn op de middenstip! De Sparta Fun Run is een evenement voor iedereen: jong én oud en getrainde én beginnende lopers. Daarnaast halen we met dit evenement geld op voor het goede doel: De Stichting Alzheimer Nederland en De Betrokken Spartaan.

Er zijn 5 afstanden bij deze run; de 1KM Sparta Pietjes Run, de 1888M Familie Run, de 5KM Kasteel Run, de 10KM Spangen Run en de 5KM Sparta Wandel Marsch. Schrijf je nu in voor één van deze FunRuns, maak eenvoudig je eigen Sparta-donatiepagina aan en deel die met familie en vrienden. Zo ben je sportief bezig én steun je de goede doelen! Ben jij erbij op 23 oktober?

 

 

 

 

Programma

 17:30  Opening stadion
 19:00  Start 5KM Sparta Wandel Marsch
 19:15  Start 1KM Sparta Pietjes Run
 19:30  Start 1888M Familie Run
 20:00  Start 5KM Kasteel Run/10KM Spangen Run
 23:00  Stadion dicht


Prijzen

De prijzen van de verschillende FunRuns zijn als volgt;

 Soort Run Normaal tarief
 1KM Sparta Pietjes Run €10,-
 1888M Familie Run €12,-
 5KM Kasteel Run €17,-
 10KM Spangen Run €20,-
 5KM Sparta Wandel Marsch €13,-

 

Voor deze prijs krijg je toegang tot de run, water, een medaille en je startnummer wordt per post verstuurd. Er wordt gebruik gemaakt van een klok om de gelopen tijd weer te geven. Voor meer informatie over de Business Run zie het tabblad Business Run.

Functioneel Hardloopshirt
Voor de Stadium FunRun Sparta is dit gave hardloopshirt ontworpen. Wil jij er ook in stijl bij lopen tijdens een van de runs? Koop dan een functioneel hardloopshirt voor €17,50 bij je inschrijving. Wil je niet lopen maar wel een gaaf hardloopshirt hebben? Dat kan natuurlijk ook! Ga daarvoor ook naar de shop.

 

 

 

 

 

 

 

Parcours
   

   

 

De Sparta Fun Run biedt u de mogelijkheid om maatschappelijk een steentje bij te dragen, voor een sportief uitje met uw collega’s of een mooie netwerkgelegenheid met uw partners. Op 23 oktober 2020 vindt dit evenement plaats voor De Stichting Alzheimer Nederland en De Betrokken Spartaan. Helpt u mee om zoveel mogelijk donaties op te halen?

U kunt als bedrijf meedoen met een businessteam. Een businessteam bestaat uit vier tot zes deelnemers. Het is mogelijk om meerdere teams in te schrijven onder dezelfde bedrijfsnaam. 

Eten & Drinken
Vooraf staat er voor jullie een buffet klaar met broodjes en fruit. Na het hardlopen ontvangen jullie een bittergarnituur. In het bedrijvenpakket zitten 2 drankjes per persoon inbegrepen.

Kosten
€300,- per team excl. 9% BTW

De betaling verloopt per factuur of direct via het inschrijfsysteem. Van het inschrijfbedrag gaat direct €75,- per ingeschreven team naar het goede doel.

Wordt ook sponsor van het evenement!
U kunt als bedrijf sponsor worden van het evenement. Wij bieden u de mogelijkheid om een sponsordoek op te hangen op het evenemententerrein. Het is ook mogelijk om naast het sponsordoek ook zichtbaar te zijn op de welkomstbanner, de tv schermen in de businesslounge en er wordt een logo op onze website geplaatst.

Wilt u sponsor worden neem dan contact op met ruud@epicinderunning.nl.

Het programma:

 17:30  Opening stadion
 19:00  Start 10KM Sparta Wandel Marsch
 19:15  Start 1KM Sparta Pietjes Run
 19:30  Start 1888M Familie Run
 20:00  Start 5KM Kasteel Run/10KM Spangen Run
 20:30  Start afterparty
 23:00  Stadion dicht


Ingeschreven bedrijven:

  • De Hef Advocaten
  • Goudse Verzekeringen
  • IWS
  • MIJN Accountantskantoor
  • TurboSpares BV
  • Zegro

De netto opbrengt van de donaties van de Sparta Fun Run gaat naar De Stichting Alzheimer Nederland en De Betrokken Spartaan.

Stichting Alzheimer Nederland

Stichting Alzheimer Nederland zet zich sinds 1984 in voor mensen met dementie en hun dierbaren. Dit doen ze met ongeveer 100 bevlogen medewerkers vanuit het hoofdkantoor in Amersfoort, en met 3.500 fantastische vrijwilligers in het land. Samen werken ze aan een toekomst zonder dementie en aan de kwaliteit van leven van patiënten nu.

Ze geven voorlichting over de ziekte van Alzheimer en andere vormen van dementie, bieden ondersteuning en komen op voor betere zorg voor mensen met dementie. Ze werken nauw samen met regionale en landelijke zorginstellingen en zamelen geld in voor onder andere wetenschappelijk onderzoek naar dementie.

 

De Betrokken Spartaan

Sparta Rotterdam wil met Stichting De Betrokken Spartaan een bijdrage leveren aan het leefbaarder maken van de wijken in haar omgeving. Hierbij richt Sparta zich in eerste instantie op de wijken in deelgemeente Delfshaven. Sparta wil deze ambitie graag realiseren in samenwerking met o.a. (deel) gemeente, Rotterdam Sportsupport, woningcorporaties en omwonende.

Stichting De Betrokken Spartaan neemt haar verantwoording voor een betere samenleving in de omgeving en zet hierbij voetbal in, binnen haar verzorgingsgebied. De stichting ontwikkelt een grote betrokkenheid met omwonenden, realiseert betrokkenheid en werkt samen met partners om het maximale resultaat te kunnen behalen.