Laden Evenementen

tot 7 juli 2019

Topimage

INSCHRIJVEN

  • Dit event is voorbij.

Loop op 7 juli 2019 mee met de Coolste Fun Run van Nederland in Zoetermeer! Je kunt kiezen voor de 1,5 km, 5 km of 10 km Fun Run. Waarbij de 10 km dit jaar een apart parcours is. Alle parcoursen gaan natuurlijk door de sneeuw en de uitdagende skihelling op!

Deze spectaculaire run gaat nadat je de skihelling op geweest bent door het park rond Snowworld en heeft een spetterend einde. Voor de echte doorzetter is er ook de Snow Mountain Challenge, 300m enkel de skihelling opknallen. Met deze run halen we geld op voor het goede doel: de Mentelity Foundation.

Schrijf je nu in voor één van deze FunRuns, maak eenvoudig je eigen donatiepagina aan en deel die met familie en vrienden. Zo ben je sportief bezig én steun je de goede doelen! Ben jij erbij op 7 juli?

 

 

 

 

 

Programma

 11:30  Opening evenemententerrein
 13:30  Start 1,5 km 
 14:00  Start 300m Snowmountainchallenge
 14:30  Start 5 km 
 15:00  Start 10 km 
 15:00  Start afterparty / BBQ
 18:00  Einde programma


Prijzen

De prijzen van de verschillende Fun Runs zijn als volgt:
300m Snowmountainchallenge   € 10,50
1,5 km                                          € 6,50

5 km                                             € 15,50       
10 km                                           € 18,-
Voor deze prijs krijg je toegang tot de run, water, een medaille en een finishfoto.

Functioneel hardloopshirt
Wil jij er ook in stijl bij lopen tijdens de Snowworld Fun Run? Koop dan het hardloopshirt voor €15,- bij je inschrijving. Wil je niet lopen maar wel een gaaf hardloopshirt hebben? Dat kan natuurlijk ook! Ga daarvoor ook naar de shop.

 

 

 

 

 

 

 

 

Schrijf je nu in!

 

Parcoursen

 

 

 

 

De Snowworld Fun Run biedt u de mogelijkheid om maatschappelijk een steentje bij te dragen, voor een sportief avondje uit met uw collega’s of een mooie netwerkgelegenheid met uw partners. Op 12 mei 2019 is het leukste hardloopevenement voor het goede doel de Mentelity Foundation. Helpt u mee om zoveel mogelijk donaties op te halen?

U kunt als bedrijf meedoen met een businessteam. Een businessteam bestaat uit vier deelnemers. Het is mogelijk om meerdere teams in te schrijven onder dezelfde bedrijfsnaam. De kosten bedragen €275,- per team incl. BTW. Indien gewenst kunt u uw business team ook op factuur inschrijven.

Bij deze prijs zit het volgende inbegrepen:
– Per team twee parkeerkaarten
– Toegang tot de Business Lounge en 2 consumpties per persoon
– Officiële FunRun medailles en originele FunRun shirts

Het programma:

11:30 uur:  Business Lounge open
14:30 uur   Start 5 km
15:00 uur   Start 10 km

15:00 uur   Start afterparty / BBQ!
18:00 uur   Einde programma

Schrijf je nu in!

P.S. Als bedrijf is het ook mogelijk om deze loop te sponsoren. U kunt extra bijdragen en aandacht krijgen voor uw bedrijf met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo op het startnummer of uitingen bij de start/finish door het sponsoren van een afstand. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Beaudine Spek via beaudine@epicinderunning.nl

Het gedoneerde geld gaat naar de Mentelity Foundation. Deze stichting is opgericht door meervoudig Paralympisch kampioen, Bibian Mentel. De Mentelity Foundation zorgt ervoor dat kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking buiten hun comfort zone gaan en weer gaan sporten. De focus bij de stichting ligt bij board sports zoals: snowboarden, skateboarden, wakeboarden, suppen en surfen. Naast dat de stichting les geeft in deze sporten, geven ze ook een boost aan het zelfvertrouwen en de zelfverzekerdheid van de kinderen en jongeren. Hierdoor kunnen ze blijven meedoen in de maatschappij en wordt hun beperking minder als beperking gezien.

Dus steun de Mentelity Foundation tijdens de Snowworld FunRun! Doneer nu!