Laden Evenementen

tot 18 april 2021

Topimage

INSCHRIJVEN

De RKC Waalwijk Stadion Run: een hardloopevenement door en rond het Mandemakers Stadion voor het goede doel! Doe mee en loop op unieke plekken waar je normaal gesproken nooit komt. De RKC Waalwijk Stadion Run is een evenement voor iedereen: jong én oud en getrainde én beginnende lopers. Daarnaast halen we met dit evenement geld op voor het goede doel Stichting Samen RKC.

Er zijn 3 afstanden bij deze run; de GO Healthy Daily Mile, de Meijs 5 KM, en de Go Running 10 KM. Schrijf je nu in voor één van deze FunRuns, maak eenvoudig je eigen RKC-donatiepagina aan en deel die met familie en vrienden. Zo ben je sportief bezig én steun je de goede doelen! Ben jij erbij op 18 april?

Inschrijven
Het is mogelijk om je direct in te schrijven via het inschrijfsysteem, waarbij je ook de mogelijkheid hebt om een shirt aan te schaffen.

 

 

 

Programma

 11:00  Opening evenemententerrein
 12:45  Start Go Healthy Daily Mile
 13:30  Start Meijs 5 KM/ Go Running 10 KM
 16:00  Einde programma


Prijzen

De prijzen van de verschillende FunRuns zijn als volgt;

 Soort Run Normaal tarief
 GO Healthy Daily Mile  €7,50
 Meijs 5 KM  €12,50
Go Running 10 KM €15,50


Voor deze prijs krijg je toegang tot de run, water en een medaille. Er wordt gebruik gemaakt van een klok om de gelopen tijd weer te geven. Voor meer informatie over de Business Run zie het tabblad Business Run.

Functioneel Hardloopshirt
Voor de RKC Waalwijk Stadion Run is dit gave hardloopshirt ontworpen. Wil jij er ook in stijl bij lopen tijdens een van de runs? Koop dan een functioneel hardloopshirt voor €17,50 bij je inschrijving. Wil je niet lopen maar wel een gaaf hardloopshirt hebben? Dat kan natuurlijk ook! Ga daarvoor ook naar de shop.

Parcours

   

 

De RKC Waalwijk Stadion Run biedt u de mogelijkheid om maatschappelijk een steentje bij te dragen, voor een sportief uitje met uw collega’s of een mooie netwerkgelegenheid met uw partners. Op 18 april 2021 vindt dit evenement plaats voor de Stichting Samen RKC. Helpt u mee om zoveel mogelijk donaties op te halen?

U kunt als bedrijf meedoen met een businessteam. Een businessteam bestaat uit vier tot zes deelnemers. Het is mogelijk om meerdere teams in te schrijven onder dezelfde bedrijfsnaam. 

Eten & Drinken
Vooraf staat er voor jullie een pastabuffet klaar. Na het hardlopen ontvangen jullie een bittergarnituur. In het bedrijvenpakket zitten 2 drankjes per persoon inbegrepen.

Kosten
€300,- per team excl. 9% BTW

De betaling verloopt per factuur of direct via het inschrijfsysteem. Van het inschrijfbedrag gaat direct €75,- per ingeschreven team naar het goede doel.

Wordt ook sponsor van het evenement!
U kunt als bedrijf sponsor worden van het evenement. Wij bieden u de mogelijkheid om een sponsordoek op te hangen op het evenemententerrein. Het is ook mogelijk om naast het sponsordoek ook zichtbaar te zijn op de welkomstbanner, de tv schermen in de businesslounge en er wordt een logo op onze website geplaatst.
Wilt u sponsor worden neem dan contact op met ruud@epicinderunning.nl.

Het programma:

 11:00  Opening evenemententerrein
 12:45  Start GO Healthy Daily Mile
 13:30  Start Meijs 5 KM/Go Running 10 KM
 16:00  Einde programma

 

De netto opbrengt van de donaties van de RKC Waalwijk Stadion Run gaat naar Stichting Samen RKC.

Stichting Samen RKC:

De mogelijkheid om aan sport deel te nemen is niet voor ieder individu vanzelfsprekend. Met het organiseren van extra sport- en beweegactiviteiten draagt stichting Samen RKC bij aan een gezonder beweeg- en leefklimaat in wijken en buurten van regio De Langstraat. Stichting Samen RKC organiseert deze projecten en activiteiten geheel kosteloos voor de deelnemers.

De stichting richt zich op verschillende doelgroepen en gebruikt de verbindende kracht van sport om jong en oud te activeren. Voetballers van RKC Waalwijk worden daarnaast ingezet als rolmodel om de diverse doelgroepen te enthousiasmeren!