Laden Evenementen

tot 3 maart 2019

Topimage

INSCHRIJVEN

  • Dit event is voorbij.

De Duinrell Fun Run is een Fun Run voor het Ronald McDonald Huis Den Haag en Stichting Opkikker door Duinrell. Door mee te doen aan deze run en door middel van extra sponsorgeld op te halen kunnen er nachtjes slapen worden gerealiseerd voor het Ronald McDonald Huis Den Haag en Opkikkerdagen voor Stichting Opkikker.

We rennen een 1 km, 3 km, 6 km en 9 km dwars door het pretpark langs alle bekende attracties, de schitterende natuur van Wassenaar en gaan we weer de Decathlon heuvel bedwingen! Doe jij ook mee? Net als bij de vorige editie kun je bij elke afstand kiezen voor de complete beleving van de Duinrell Fun Run (kies voor “Run & Park” bij het inschrijven). Voor de echte hardlopers kun je er bij de 6 en 9 km ook voor kiezen om enkel te komen voor het hardlopen (kies “Run”). Je mag dan een uurtje voor de start het park in om je prestatie te leveren.

Bij je inschrijving ontvangen de eerste 500 deelnemers een gratis Duinrell Fun Run hardloopshirt! Geen zin om te rennen? Maar wel je lopers aanmoedigen? Dat kan ook met een introducé ticket.

 

Programma

 10:00  Opening pretpark
 13:15  Start 1 km McDonald’s Fun Run 
 13:45  Start 3 km Opkikker Run
 14:30  Start 6 km Decathlon Fun Run
 15:30  Start 9 km Duinrell Fun Run
 17:00  Einde programma

Prijzen
De prijzen van de verschillende Fun Runs zijn als volgt:
1 km Mc Donald’s Fun Run            € 20,50
3 km Opkikker Fun Run                  € 25,50       
6 km Decathlon Fun Run                € 28,-
9 km Duinrell Fun Run                    € 30,50
Voor deze prijs krijg je toegang tot de run, water, een medaille en een finishfoto.

Ronald McDonald Huis Den Haag
In Ronald McDonald Huis Den Haag logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Juliana Kinderziekenhuis. Hierdoor zijn ze dag en nacht dichtbij voor een kus, knuffel of een verhaaltje voor het slapengaan. De kosten van een overnachting liggen rond de €60. Ronald McDonald Huis Den Haag is hiervoor volledig afhankelijk van donaties en giften van particulieren en bedrijven. Van jou dus!

Stichting Opkikker
Zo’n tweeduizend keer per jaar verrassen we gezinnen met een langdurig ziek kind met een onvergetelijke Opkikkerdag. Tijdens deze dag vol ontspanning en plezier, zetten we niet alleen het zieke kind, maar alle gezinsleden in het zonnetje. Na afloop ontvangt het gezin beeld- en videomateriaal om de dag nog eens her te beleven. Een Opkikkerdag duurt hierdoor veel langer dan één dag.