Laden Evenementen

tot 15 juni 2018

Topimage

INSCHRIJVEN

  • Dit event is voorbij.

De allereerste Jongeneel Transport Dirk Kuyt Foundation Beach Run! Op 15 juni vindt deze toffe run plaats in Katwijk met start en finish bij het stadion van vv Quick Boys. Het parcours van deze run gaat dwars door de duinen en over het strand van Katwijk. Er zijn drie afstanden; een 1 km, 5 km (verhard/onverhard) en 10 km (verhard/onverhard). Daarnaast is er een wandelparcours van 12,5 km voor de echte wandelaars! De run vindt plaats voorafgaand aan de Kampioenendag van de Dirk Kuyt Foundation en heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor deze mooie stichting. De run is voor iedereen toegankelijk! Sport & fun for everyone!

 


Programma

 17:00  Eventterrein open
 18:30 – 18:45  Start Wandeltocht 12,5 KM 
 19:00  Start 1 KM Family Run
 19:45  Start 10 KM / Business Run
 20:00  Start 5 KM / Business Run
 20:30 Start afterparty
 23:00 Terrein dicht


Prijzen

De prijzen van de verschillende FunRuns zijn als volgt:
1 KM Family Run                 € 7

5 km Run                               15,50     
10 km Run                            
€ 17,50   
12,5 KM Wandeltocht
          € 12,50       

Voor deze prijs krijg je toegang tot de run, water, een finishfoto, een parcoursfoto, gebruik kleedaccommodatie, gebruik tasafgifte, tijdregistratie middels klokken en een medaille. Deze kun je op de dag zelf laten graveren tegen betaling.

Parcoursen
Je kunt bij de 5KM en 10 KM kiezen voor een ‘verhard’ en ‘onverhard’ parcours. Het verschil hiertussen is dat je bij het onverharde parcours over het strand loopt en bij het verharde parcours het strand vermijd. 80% van het parcours is hetzelfde. Verhard betekend bij dit evenement dus duinpad en fietspad. Onverhard betekend duinpad en strand.

 
 


Hieronder zie je een afbeelding van een duinpad waar het grootste deel van het parcours uit bestaat.

Functioneel hardloopshirt
Wil jij er ook helemaal in stijl bijlopen tijdens deze run? Koop dan dit toffe hardloopshirt! Dit kan los of bij je inschrijving in de shop.
De prijs is €17,50 voor volwassenen en €15 voor de kids. Hiervan gaat €2 rechtstreeks naar de Dirk Kuyt Foundation!

    

 

Schrijf je nu in!

De Jongeneel Transport Dirk Kuyt Foundation Fun Run biedt u de mogelijkheid om maatschappelijk een steentje bij te dragen, voor een sportief uitje met uw collega’s of een mooie netwerkgelegenheid met uw partners. Op 15 juni is het leukste hardloopevenement van Katwijk voor het goede doel de Dirk Kuyt Foundation. Helpt u mee om zoveel mogelijk donaties op te halen?

U wordt ontvangen in de Business Club van vv Quick Boys met een hapje en een drankje waar u zich kunt voorbereiden op de run. Na afloop bent u van harte welkom op de afterparty op het plein waar u tevens kunt genieten van een drankje en een feestje.

Programma:

 17:00  Eventterrein open
 18:30 – 18:45  Start Wandeltocht 12,5 KM 
 19:00  Start 1 KM Family Run
 19:45  Start 10 KM / Business Run
 20:00  Start 5 KM / Business Run
 20:30 Start afterparty
 23:00 Terrein dicht

 

Schrijf u nu in! Een Businessteam bestaat uit vier deelnemers. Het is mogelijk om meerdere teams in te schrijven onder dezelfde bedrijfsnaam. De kosten bedragen €275,- per team. Hiervan gaat €50 direct naar het goede doel.

Alle teams ontvangen:
– Startnummers
– Medailles
– Water onderweg
– Een Jongeneel Transport Dirk Kuyt Foundation Beach Run running shirt
– Toegang tot de Business Lounge en per persoon 2 drankjes
– 2 parkeerkaarten per team

Schrijf je nu in!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt en (mede) organiseert inmiddels ca 100 sportevenementen door heel Nederland. Dit doen we in samenwerking met sportbonden, stichtingen, verenigingen en vrijwilligers waarbij we een financiële en/of organisatorische bijdrage bieden om sport stimulerende projecten te kunnen realiseren. Hiermee worden unieke sportmomenten voor mensen met een beperking mogelijk gemaakt.

De Dirk Kuyt Foundation richt zich op alle aangepaste sporten. Van G-voetbal tot zeilen en van rolstoeltennis tot biljarten voor mensen met Parkinson. Sporten heeft immers niet alleen een lichamelijke functie, maar speelt ook een belangrijke rol bij de sociale integratie.