Laden Evenementen

tot 13 oktober 2019

Topimage

INSCHRIJVEN

  • Dit event is voorbij.

De ADO Den Haag Fun Run: Een echte FUN Run met start, finish en feest voor het Cars Jeans stadion en via de spelerstunnel ook een rondje om het veld. Vlaggen, DJ’s, enthousiaste supporters, je maakt het allemaal mee op zondag 13 oktober. Parcoursen van 1 km tot 10 km.

Er zijn 5 afstanden; de 1905 M Run, Family Run van 1 km, de 5 km Run, de 10 km Run en de 10 km Wandeltocht. Schrijf je nu in voor één van deze FunRuns, maak eenvoudig je eigen ADO Den Haag-donatiepagina aan en deel die met familie en vrienden. Zo ben je sportief bezig én steun je de goede doelen ADO Den Haag in de Maatschappij en het Juliana Kinderziekenhuis.

Programma

 11:00  Opening stadion
 12:15  Start 10 KM Wandeltocht
 12:30  Start 1 KM Familie Run
 12:45  Start 1905 M Run
 13:15  Start 10 KM en Business Run
 13:30  Start 5 KM en Business Run
 13:30  Start afterparty
 17:00  Stadion dicht

 

 

 

 

Prijzen
De prijzen van de verschillende FunRuns zijn als volgt;
Familie Run   € 7,-
1905 M Run
   € 11,-
5 KM Run      € 14,50
10 KM Run    € 17,50
10 KM Wandeltocht € 12,50

Voor deze prijs krijg je toegang tot de run, water en een medaille. Er wordt gebruik gemaakt van klokken om de gelopen tijd weer te geven.

Parcours

   

Functioneel hardloopshirt
Speciaal voor de ADO Den Haag Fun Run is dit toffe hardloopshirt ontworpen. Wil jij er ook in stijl bij lopen tijdens de FunRun? Koop dan een hardloopshirt voor €17,50 bij je inschrijving. Niet lopen maar wel een shirt kan natuurlijk ook! Ga daarvoor ook naar de shop.

 

 

 

 

 

 

 

De ADO Den Haag Fun Run biedt u de mogelijkheid om maatschappelijk een steentje bij te dragen, voor een sportief uitje met uw collega’s of een mooie netwerkgelegenheid met uw partners.

Op zondag 13 oktober is het leukste hardloopevenement voor de goede doelen ADO Den Haag in de Maatschappij en Juliana Kinderziekenhuis. Helpt u mee om zoveel mogelijk donaties op te halen?

U kunt als bedrijf meedoen met een businessteam. Een businessteam bestaat uit vier tot zes deelnemers. Het is mogelijk om meerdere teams in te schrijven onder dezelfde bedrijfsnaam. Indien gewenst kunt u uw business team ook op factuur inschrijven. Van dit bedrag gaat €50 rechtstreeks naar het goede doel.

Hieronder vind u de verschillende business pakketten:

Het programma:

12:00 uur   Ontvangst in de Business Lounge
13:15 uur   Start 10 KM Business Run
13:30 uur   Start 5 KM Business Run
13:30 uur   Start afterparty!
17:00 uur   Einde programma en sluiting stadion

Schrijf u nu in!

De volgende bedrijven hebben zich al ingeschreven;

  • ADO Den Haag
  • EPICinderunning

 

De netto opbrengt van de donaties van de FunRun wordt 50-50% verdeeld over de twee goede doelen: het Juliana Kinderziekenhuis en ADO Den Haag in de Maatschappij.

ADO Den Haag in de MaatschappijADO-Den-Haag-in-de-Maatschappij-465x222

ADO Den Haag verricht al vele jaren een ruim aanbod aan sociaal maatschappelijke activiteiten en laat daarmee zien midden in de samenleving te staan, want ADO Den Haag is voor iedereen. Om deze activiteiten goed te borgen, is in 2011 een aparte stichting opgericht: ADO Den Haag in de Maatschappij.

ADO Den Haag in de Maatschappij staat voor verbinding van de sport met de samenleving. Samen zijn we een ijzersterk team en ieder vervult daarin zijn of haar eigen belangrijke rol. Waar de een begint, pakt de ander het op of tikt ’m terug: van vrijwilligers en spelers tot medewerkers, staf en partnerorganisaties.

Het geld dat met deze run wordt opgehaald gaat naar de Blindentribune.

ADO Den Haag (in de Maatschappij) heeft op zaterdag 10 november 2012 voorafgaand aan de wedstrijd ADO Den Haag – AZ haar splinternieuwe Blindentribune geopend. Op de blindentribune kunnen supporters met een visuele beperking de wedstrijden van ADO Den Haag live ervaren. Er is een radio met liveverslag van Radio West of Den Haag FM beschikbaar en het is mogelijk om met een begeleider naar de wedstrijd komen om op vak S de wedstrijd in het Cars Jeans Stadion te beleven.

Het Juliana Kinderziekenhuis

Het Juliana Kinderziekenhuis (JKZ) is een van de zeven kinderziekenhuizen in Nederland en het enige kinderziekenhuis in de regio Den Haag. Kinderen en hun ouders kunnen hier terecht voor optimale zorg die volledig op het kind is toegespitst.
In het JKZ zijn vrijwel alle specialismen voor kinderen aanwezig. Elk jaar bezoeken meer dan 50.000 kinderen de poliklinieken, komen 5.400 kinderen voor een dagbehandeling en worden er 4.500 kinderen opgenomen.
Daarnaast zijn kinderen verzekerd van 7×24 uur spoedzorg op de grootste kinderspoedeisendehulp van Nederland (16.000 kinderen per jaar).

Afleiden en helpen ontspannen
In het JKZ zijn alle zorgverleners speciaal opgeleid om kinderen te behandelen.
Het afleiden en helpen ontspannen van het zieke kind speelt hierbij een belangrijke rol. De kindvriendelijke inrichting van het ziekenhuis is onderdeel van deze benadering. Dimbaar gekleurd licht, muurillustraties, speelobjecten en projecties beïnvloeden de beleving van het zieke kind, waardoor deze minder pijn en angst ervaart en zich prettiger voelt. De Stadium FunRun lopen we dit jaar voor de buitenspeeltuin van het JKZ. Loop jij mee?

Ren daarom mee voor deze patiënten en haal zoveel mogelijk geld op met je eigen (team)donatiepagina! Dus START EEN ACTIE!