Laden Evenementen

tot 12 mei 2019

Topimage

INSCHRIJVEN

  • Dit event is voorbij.

De Rabobank Vestingloop Brielle vindt voor het eerst plaats op zondag 12 mei 2019. Het is een gezellig hardloopevenement dat voor iedereen iets te bieden heeft. Er is een 1 km Familieloop voor kinderen t/m 12 jaar, een 5 km Loop met een prachtig parcours over de vestingwallen en voor de wat meer getrainde loper een uitdagende 10 km Loop. Mensen die zelf niet kunnen of willen lopen worden natuurlijk gevraagd om de deelnemers langs het parcours te komen steunen!

Het parcours biedt een mooie afwisseling tussen de gezelligheid van de stad Brielle en de schitterende omgeving. Het is een uitdagend en afwisselend parcours waarop onderweg veel te genieten valt! Het Brielse meer vormt het kloppende hart van het evenement. Na de finish kunnen alle deelnemers en toeschouwers nagenieten bij Strandcafé met een BBQ en een drankje.

Schrijf je nu in!  Maak daarna eenvoudig je eigen donatiepagina aan en deel die met familie en vrienden. Zo ben je sportief bezig én steun je het goede doel: Stichting Ambulance Wens.

 

 

Programma

 10:00  Opening evenemententerrein
 11:30  Start 1 km Familieloop 
 12:30  Start 5 km Vestingloop
 13:30  Start 10 km Geuzenloop
 14:45  Start afterparty
 16:30  Einde programma


Prijzen

De prijzen van de verschillende Fun Runs zijn als volgt:
1 km Famileloop                       € 6,50
5 km Vestingloop                      € 14,50       
10 km Geuzenloop                   € 16,50
10 km Wandeltocht                   € 13,-
Voor deze prijs krijg je toegang tot de run, water, een medaille en een finishfoto.

Functioneel hardloopshirt
Wil jij er ook in stijl bij lopen tijdens de Vestingloop Brielle? Koop dan het hardloopshirt voor €15,- bij je inschrijving. Wil je niet lopen maar wel een gaaf hardloopshirt hebben? Dat kan natuurlijk ook! Ga daarvoor ook naar de shop.

 

 

 

 

 

 

 

 

Schrijf je nu in!

 

Parcoursen
         

De Vestingloop Brielle biedt u de mogelijkheid om maatschappelijk een steentje bij te dragen, voor een sportief avondje uit met uw collega’s of een mooie netwerkgelegenheid met uw partners. Op 12 mei 2019 is het leukste hardloopevenement voor het goede doel Stichting Ambulance Wens. Helpt u mee om zoveel mogelijk donaties op te halen?

U kunt als bedrijf meedoen met een businessteam. Een businessteam bestaat uit vier deelnemers. Het is mogelijk om meerdere teams in te schrijven onder dezelfde bedrijfsnaam. De kosten bedragen €250,- per team incl. BTW. Indien gewenst kunt u uw business team ook op factuur inschrijven.

Bij deze prijs zit het volgende inbegrepen:
– Per team twee parkeerkaarten
– Toegang tot de Business Lounge en 2 consumpties per persoon
– Officiële FunRun medailles en originele FunRun shirts

U wordt ontvangen in de Business Lounge. Na afloop bent u ook weer van harte welkom in de Business Lounge waar u kunt genieten van een hapje en een drankje. Uiteraard worden er professionele teamfoto’s gemaakt in het stadion.

Het programma:

10:00 uur:  Business Lounge open
12:30 uur   Start 5 km
13:30 uur   Start 10 km

14:45 uur   Start afterparty!
16:30 uur   Einde programma

Schrijf je nu in!

P.S. Als bedrijf is het ook mogelijk om deze loop te sponsoren. U kunt extra bijdragen en aandacht krijgen voor uw bedrijf met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo op het startnummer of uitingen bij de start/finish door het sponsoren van een afstand. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Beaudine Spek via beaudine@epicinderunning.nl

De netto opbrengt van de donaties van de Vestingloop Brielle gaat naar het goede doel Stichting Ambulance Wens!

Stichting Ambulance Wens Nederland is een groep van 270 medisch geschoolde vrijwilligers die dagelijks gratis laatste wensen vervullen van immobiele (mensen die afhankelijk zijn van ambulancevervoer) terminale patiënten met behulp van speciaal daarvoor ontwikkelde ambulances.