Laden Evenementen

tot 1 juni 2019

Topimage

INSCHRIJVEN

  • Dit event is voorbij.

Bootcampen voor het Juliana Kinderziekenhuis op het Scheveningse strand

Schrijf je in voor de bootcamp van De Happy Fit Challenge! Een leuke workout met verschillende oefeningen op opzwepende muziek onder begeleiding van een motiverende coach. De bootcamp is voor iedereen en voor ieder niveau toegankelijk; lachen en bewegen staat centraal! Natuurlijk is het niet zomaar een bootcamp clinic, het is extra bijzonder doordat het in en rondom het the Hague Beach Stadium is op het prachtige Scheveningse strand.
De opbrengsten komen te goede van de kleine helden in het Juliana Kinderziekenhuis Den Haag. Jij gaat nu sporten zodat zij dat later ook kunnen.

Als deelnemer ontvang je:

  • Gratis sportshirt
  • Water en fruit
  • Leuke foto van je deelname
  • Traingingsadvies
  • Trainingschema bootcampen


Programma:

10:00-11:00 Bootcamp blok 1
11:00-12:00 Bootcamp blok 2

 

Juliana Kinderziekenhuis
In het Juliana Kinderziekenhuis zijn vrijwel alle specialismen voor kinderen aanwezig.
Elk jaar bezoeken meer dan 50.000 kinderen de poliklinieken, komen 5.400 kinderen voor een dagbehandeling en worden er 4.500 kinderen opgenomen.
Daarnaast zijn kinderen verzekerd van 7×24 uur spoedzorg op de grootste kinderspoedeisendehulp van Nederland (16.000 kinderen per jaar).

Afleiden en helpen ontspannen
In het JKZ zijn alle zorgverleners speciaal opgeleid om kinderen te behandelen.
Het afleiden en helpen ontspannen van het zieke kind speelt hierbij een belangrijke rol. De kindvriendelijke inrichting van het ziekenhuis is onderdeel van deze benadering.
Dimbaar gekleurd licht, muurillustraties, speelobjecten en projecties beïnvloeden de beleving van het zieke kind, waardoor deze minder pijn en angst ervaart en zich prettiger voelt.

Neonatologie: 500 baby’s per jaar
De donaties van de Aramco Beach Run gaan dit jaar naar de afdeling neonatologie. Op de afdeling Neonatologie worden per jaar ruim 500 baby’s opgenomen die direct of korte tijd na de geboorte extra zorg nodig hebben. Dit kan zijn doordat ze bijvoorbeeld te vroeg geboren zijn of doordat de pasgeborene na de geboorte problemen heeft door bijvoorbeeld een infectie of een geboortetrauma.
De afdeling Neonatologie van het Juliana Kinderziekenhuis maakt samen met de afdeling Gynaecologie en Verloskunde, 17 verloskundigenpraktijken en het Geboorte Hotel Haga deel uit van het Haga Juliana Geboortecentrum.

Vrienden van het Juliana Kinderziekenhuis
De Vrienden van het Juliana Kinderziekenhuis hebben als belangrijkste doel het verblijf in het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken voor de kinderen en hun families. De projecten die het verblijf van zieke kinderen dragelijker maken en niet uit het zorgbudget kunnen worden betaald, worden op deze manier toch gerealiseerd.