Laden Evenementen

tot 20 januari 2019

Topimage

INSCHRIJVEN

  • Dit event is voorbij.

Op zondag 20 januari 2019 organiseren wij een boxing event, met als doel zo veel mogelijk geld op te halen voor het goede doel: Stichting Voor Sara. Onder leiding van de Boxing Company worden er in de Maassilo feestelijke workouts gegeven om de stichting te ondersteunen. En als ambassadeur van Stichting Voor Sara gaat Rico Verhoeven zijn uiterste best doen om er bij aanwezig te kunnen zijn!

Wat houdt zo’n workout in?
Het is een mix van de internationale trainingsprogramma’s Pink Boxing en Cross Boxing. De workout biedt het beste uit twee disciplines; geavanceerde technieken uit de bokssport, zonder dat hierbij sprake is van fysiek contact, gecombineerd met functionele circuittraining. Dit vormt de perfecte balans tussen keihard trainen en veel plezier maken. Daarbij is het uitdagend, (in)spannend, stoer, hip maar bovenal toegankelijk voor een breed publiek. Kortom, een toffe workout voor iedereen. Ook kinderen kunnen meedoen, voor hen is er een apart tijdslot.
Are you ready for the next level? Join the movement!

Bij de workouts is het verplicht om bokshandschoenen te gebruiken. Deze kunnen gekocht of gehuurd worden. Van zowel de verhuur als verkoopprijs gaat een deel naar het goede doel! Daarnaast mag je bij de gehuurde handschoenen de binnenhandschoen (t.w.v. €12,50) houden. Als je zelf bokshandschoenen hebt, mag je die uiteraard meenemen!

 

Programma

 10:00  Deuren Maassilo open
 11:00 – 12:00  Slot 1: workout speciaal voor kids en ouders 
 12:00 – 13:00  Slot 2
 13:00 – 14:00  Slot 3

Functioneel shirt of tanktop
Wil jij er ook in stijl bij lopen tijdens de Boksen Voor Sara? Koop dan het Boksen Voor Sara shirt of tanktop voor €20,- bij je inschrijving

Stichting Voor Sara is eind 2016 opgericht door Emine en Bram, de ouders van Sara Verbrugge. Sara is een vrolijk, pienter meisje uit Dordrecht van drie met de ongeneeslijke spierziekte MDC1A. Kinderen met MDC1A worden over het algemeen niet oud. Daarom zetten zij zich sinds de diagnose met hart en ziel in voor Sara en alle andere kindjes met deze verschrikkelijke spierziekte. Om een oplossing te vinden voor deze ziekte is onderzoek nodig en dit kost helaas veel geld.

Vecht jij mee? Je kunt Voor Sara steunen door een eigen actiepagina aan te maken en je te laten sponsoren door familie of vrienden. Natuurlijk kun je ook rechtstreeks doneren. Samen kunnen we veel geld voor elkaar boksen!
Aan diegene met de meeste donaties wordt op de dag zelf een mooie prijs uitgereikt. Bij voorbaat dank voor je inzet!