Laden Evenementen

tot 2 juni 2019

Topimage

INSCHRIJVEN

  • Dit event is voorbij.

Op 2 juni 2019 gaan we met zijn allen ‘moven’ in Scheveningen voor het Juliana Kinderziekenhuis. We gaan proberen zoveel mogelijk donaties op te halen voor  het Juliana Kinderziekenhuis. Jij rent mee, hopelijk kunnen zij dat later ook!

Er zijn vier afstanden: de 1KM Family Run, de TechnipFMC 5KM Boulevard & Beach Run die over de boulevard, de bekende Pier en het strand gaat en er is de Taxand 10KM Hero Run en 15KM Beast Mode Run met de schitterende duinen als extra uitdaging. Start, finish, kids zone en gezelligheid zijn in het The Hague Beach Stadium. Je kunt je later dit jaar inschrijven voor dit evenement.

<strong>Doe mee en #MoveforJulianaKinderziekenhuis

 

 

 

 

 

Programma

 09:00  Opening evenemententerrein
 10:00  Start 1 km Family Run 
 10:30  Start 10 km Hero Run
 10:30  Start 15 km Beast mode Run 
 10:40  Start 5 km Boulevard & Beach Run
 10:45  Start 5 km / 10 km / 15 km Wandelen
 16:00  Einde programma


Prijzen

De prijzen van de verschillende Fun Runs zijn als volgt:
1 km Family Run                                           € 6,-
5 km Boulevard & Beach Run                       € 13,-

10 km Hero Run                                            € 15,50       
15 km Beast mode Run                                 € 16,50
5 km / 10 km / 15 km Wandelen                    € 10,50
Voor deze prijs krijg je toegang tot de run, water, een shirt, een medaille en een finishfoto.

Functioneel hardloopshirt
Iedere deelnemer krijgt bij zijn/haar inschrijving een functioneel Aramco Beach Run hardloopshirt!

Schrijf je nu in!

 

Parcoursen

 

 

 

 

De Aramco Beach Run biedt u de mogelijkheid om maatschappelijk een steentje bij te dragen, voor een sportief avondje uit met uw collega’s of een mooie netwerkgelegenheid met uw partners. Op 2 juni 2019 is het leukste hardloopevenement voor het goede doel het Juliana Kinderziekenhuis. Helpt u mee om zoveel mogelijk donaties op te halen?

U kunt als bedrijf meedoen met een businessteam. Een businessteam bestaat uit zes deelnemers. Het is mogelijk om meerdere teams in te schrijven onder dezelfde bedrijfsnaam. De kosten bedragen €375,- per team incl. BTW. Indien gewenst kunt u uw business team ook op factuur inschrijven.

Bij deze prijs zit het volgende inbegrepen:
– Per team twee parkeerkaarten
– Toegang tot de Business Lounge en 2 consumpties per persoon
– Officiële FunRun medailles en originele FunRun shirts

Het programma:

09:30 uur:  Business Lounge open
10:30 uur   Start 10 km
10:30 uur   Start 15 km
10:40 uur   Start 5 km
11:00 uur   Start afterparty!
16:00 uur   Einde programma

Schrijf je nu in!

P.S. Als bedrijf is het ook mogelijk om deze loop te sponsoren. U kunt extra bijdragen en aandacht krijgen voor uw bedrijf met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo op het startnummer of uitingen bij de start/finish door het sponsoren van een afstand. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Ruud van Eck via ruud@epicinderunning.nl

Juliana Kinderziekenhuis
In het Juliana Kinderziekenhuis zijn vrijwel alle specialismen voor kinderen aanwezig.
Elk jaar bezoeken meer dan 50.000 kinderen de poliklinieken, komen 5.400 kinderen voor een dagbehandeling en worden er 4.500 kinderen opgenomen.
Daarnaast zijn kinderen verzekerd van 7×24 uur spoedzorg op de grootste kinderspoedeisendehulp van Nederland (16.000 kinderen per jaar).

Afleiden en helpen ontspannen
In het JKZ zijn alle zorgverleners speciaal opgeleid om kinderen te behandelen.
Het afleiden en helpen ontspannen van het zieke kind speelt hierbij een belangrijke rol. De kindvriendelijke inrichting van het ziekenhuis is onderdeel van deze benadering.
Dimbaar gekleurd licht, muurillustraties, speelobjecten en projecties beïnvloeden de beleving van het zieke kind, waardoor deze minder pijn en angst ervaart en zich prettiger voelt.

Neonatologie: 500 baby’s per jaar
De donaties van de Aramco Beach Run gaan dit jaar naar de afdeling neonatologie. Op de afdeling Neonatologie worden per jaar ruim 500 baby’s opgenomen die direct of korte tijd na de geboorte extra zorg nodig hebben. Dit kan zijn doordat ze bijvoorbeeld te vroeg geboren zijn of doordat de pasgeborene na de geboorte problemen heeft door bijvoorbeeld een infectie of een geboortetrauma.
De afdeling Neonatologie van het Juliana Kinderziekenhuis maakt samen met de afdeling Gynaecologie en Verloskunde, 17 verloskundigenpraktijken en het Geboorte Hotel Haga deel uit van het Haga Juliana Geboortecentrum.

Vrienden van het Juliana Kinderziekenhuis
De Vrienden van het Juliana Kinderziekenhuis hebben als belangrijkste doel het verblijf in het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken voor de kinderen en hun families. De projecten die het verblijf van zieke kinderen dragelijker maken en niet uit het zorgbudget kunnen worden betaald, worden op deze manier toch gerealiseerd.