In februari gaan we weer van start met 4 toffe evenementen. Zie hier onder de 4 evenementen waar jij echt bij moet zijn!

De Zuiderparkloop vindt voor de zevende keer plaats op zondag 2 februari 2020. Het is een gezellig hardloopevenement met een uitdagend en afwisselend parcours waar je onderweg kunt genieten van de schitterende omgeving.

Bij de Zuiderparkloop kan een ronde van 5km 1 tot 5 keer gelopen worden. Daarnaast wordt er ook een ronde van 500 meter uitgezet voor de familieloop. Deze kan 1 tot 3 keer worden gelopen. Degene die in training zijn voor een marathon kunnen de 20km of 25km lopen en kinderen die voor het eerst gaan rennen met hun (groot)ouders kunnen een rondje van 500 – 1500 meter lopen. Voor ieder wat wils dus!

Mensen die zelf niet kunnen of willen lopen worden natuurlijk gevraagd om de deelnemers langs het parcours te komen steunen.

Op zaterdag 8 februari 2020 vindt het evenement ‘Schaatsen voor Daniel’ plaats op de Schaatsbaan in Rotterdam. Schaatsen met als doel om wetenschappelijk kankeronderzoek mogelijk te maken in het Erasmus MC.

Iedereen is welkom. Getraind, ongetraind, jong en oud. Dus haal je schaatsen uit het vet en kies een tijdsblok dat voor jou het beste uitkomt. Ben je niet in het bezit van schaatsen? Dan kan je deze huren bij Schaatsbaan Rotterdam vanaf 6 euro.

Je kunt deze middag niet alleen schaatsen op de 400 meter baan, er zal ook voldoende entertainment aanwezig zijn. Live muziek, ‘koek en zopie’, maar ook de Funbaan is de gehele dag open. Kortom, een gezellige middag voor een goed doel. Voor wie ga jij schaatsen?

 

Loop samen met jouw Valentijn de 5 km Love Run Amersfoort. We koppelen je aan jouw running partner met een ‘love connector’. Single? Schrijf je ook in en als je het leuk vindt koppelen we jou aan een blind date! Dit is natuurlijk niet verplicht.

Het is een 5 km fun run zonder tijdregistratie. Je loopt over de vestingmuren en door het oude centrum van Amersfoort. Start en finish is op winkelcentrum Sint Jorisplein. Bij de finish word je warm onthaald!

Ontmoet leuke mensen of verras jouw Valentijn met een sportieve date!

Op woensdagavond 19 februari 2020 wordt de 1e editie van de Watertorenloop Rotterdam georganiseerd. Een unieke loop in de regio Rotterdam.

De Watertorenloop Rotterdam is een gezellige avondloop voor jong en oud. De start en finish zijn bij de prachtig verlichte Watertoren. In HAL4 direct aan de Maas kun je verzamelen met al je loopmaatjes, je tas afgeven, omkleden en na afloop nog en welverdiend drankje doen.

Loop voor een nachtzoen!

Het doel van de loop is om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam. Zij zorgen ervoor dat gezinnen samen kunnen zijn als hun kindje in het ziekenhuis ligt.