Zondag 24 november was de allereerste editie van The Wall Run. Een heel nieuw soort run in ons assortiment. We liepen namelijk niet door een stadion, maar door een winkelcentrum. Ruim 300 deelnemers trotseerden het pittige parcours!

Er was keuze uit verschillende afstanden, waardoor er van jong tot oud meegedaan kon worden met deze Fun Run. De kinderen mochten beginnen met The Wall Run met hun afstand van 1KM. Deze eindigde in de Play-in zodat de kinderen na het rennen gelijk lekker konden gaan spelen. Daarna was het de beurt aan de 2,5 en de 5KM. In starts van zo’n 10 tot 20 personen werden de deelnemers afgeschoten om de doorstroom op het parcours zo vlot mogelijk te houden. Dit parcours ging door winkels, trappen, over het parkeerdek en de heuvels van de parkeergarage. Met recht een pittig parcours.

Elke start begon met een warming-up met swingende muziek van de DJ. Na afloop van de run kregen de deelnemers naast een mooie medaille ook een kaart met aanbiedingen van de winkels in The Wall. Zo kon er nog even geshopt worden na de run!

Het was een zeer geslaagde eerste editie!

Heb jij het heel erg naar je zin gehad en smaakt dit naar meer? Kijk dan op www.stadiumfunrun.com voor onze agenda voor volgend jaar!