Zondag 13 oktober was alweer de vierde editie van de ADO Den Haag Fun Run. 850 deelnemers rende door en rondom het Cars Jeans Stadion van de Haagse eredivisie club.

Er was keuze uit verschillende afstanden, waardoor er van jong tot oud meegedaan kon worden met deze Fun Run. De deelnemers van de 10 KM Wandelen mochten het spits afbijten en mochten als eerste starten. Vervolgens mochten de kinderen beginnen aan hun rondje door het stadion. Hierna werd de 10 KM afgeschoten, waar de deelnemers ook zelfs een rondje over de atletiekbaan moesten rennen. Als laatste startte de 5 KM.

Elke start begon met een warming up met swingende muziek van de Dj’s. Zij maakten er gedurende de gehele dag een feestje van! Voor, tijden en na de run was er de mogelijkheid voor de kinderen om zich te vermaken op de stormbaan en in de pannakooi!

Met deze Fun Run is er geld opgehaald voor het Juliana Kinderziekenhuis. De deelnemers hebben goed hun best gedaan en uiteindelijk is er een bedrag van maar liefst €3055,- opgehaald!

Heb jij het heel erg naar je zin gehad en smaakt dit naar meer? Kijk dan op www.stadiumfunrun.com voor onze agenda voor volgend jaar!