Vrijdag 15 maart vond de allereerste editie plaats van de Sparta Fun Run!. Een avond run door het Kasteel en Spangen! Met 700 deelnemers was deze editie ook gelijk uitverkocht! Een heel mooi begin!

’s ochtends waren we al vroeg aanwezig om Spangen te verlichten, het stadion te versieren en het parcours op te bouwen. Daarna een briefing met alle vrijwilligers die komen helpen en beginnen maar!

Om 17:30 was stadion open en om 19:00 zouden wandelaars van start gaan. Gevolgd door de 1km, 1888m en de 5/10km. Alle deelnemers hadden echt hun best gedaan om leuk verlicht te komen. Het was een mooi gezicht om een sliert van lampjes het stadion te zien verlaten en het donker in te zien gaan. Gelukkig was het weer ook volledig bijgedraaid voor de start van de run.
Iedereen was erg enthousiast en de sfeer was super! Hugo Borst was aanwezig om het startschot te verzorgen en natuurlijk ook Sparta Piet!

De deelnemers kregen van Sparta nog een tasje met vrijkaarten voor een wedstrijd van Sparta. Een leuk extraatje voor een geslaagde dag, waar de laatste deelnemer de allerlaatste medaille mocht ontvangen. Dat was nog even billen knijpen!

We hebben met de run ruim €2000 euro opgehaald voor Stichting Hartedroom en de Betrokken Spartaan. Op naar volgend jaar!

Zien welke evenementen we nog meer hebben? Klik dan hier