Op zondag 3 maart vond de 2e editie plaats van de Duinrell Fun Run! Helaas waren de weergoden ons niet erg gunstig gezind, wat zorgde voor improvisatie in de opbouw en aankleding. Maar gelukkig lieten de deelnemers zich hierdoor niet weerhouden om mee te doen. Er stonden vele enthousiaste deelnemers aan de start. Met wat aanpassingen in het parcours ten opzichte van vorig jaar was het wel een grotere uitdaging geworden. ‘’Het was een pittig parcours’’ was een veelgehoorde opmerking over deze 2e editie.

Om 8 uur ’s ochtends waren we al vroeg aanwezig om alles op bouwen en de laatste dingen langs het parcours na te lopen. Om 10 uur ging voor de deelnemers het park open. Hier kon men nog even gebruik maken van de attracties in het park voor de run zou gaan starten.

Nadat alle vrijwilligers gebrieft waren en de Star Wars karakters aanwezig waren, konden de runs gaan beginnen. Met ongeveer 500 verkochte startnummers over de verschillende afstanden was het ondanks het slechte weer, toch nog een goede opkomst en een leuke sfeer!

Na afloop van de runs zagen we vrolijke en vermoeide gezichten. Het vernieuwde parcours had er bij een hoop deelnemers aardig ingehakt. Desondanks kregen we weer veel positieve reacties over de run. Heel fijn om te horen!

Met deze run hebben we bijna €2500 euro opgehaald voor het Ronald McDonald Kinderhuis Den Haag en Stichting Opkikker.

Op naar een volgende editie!

Zien wat we nog meer doen? Klik dan hier.