Afgelopen vrijdag de 3e editie van Kralingen by Night Run ook wel Foox Stadium Fun Run Excelsior genoemd. Wat was het en sportieve vrijdagmiddag borrel met veel verlichting in Kralingen en gezelligheid na de Run.

‘S ochtends vroeg al aanwezig om het mooie Kralingen te verlichten, het stadion te versieren en het parcours zo duidelijk mogelijk te maken. Even een bespreking met alle vrijwilligers hoe we het gaan aanpakken en beginnen maar!

Om 17:00 staat iedereen en alles gereed en de deelnemers druppelen binnen. Koud maar heerlijk hardloopweer. Je ziet blije gezichten, versierde verlichte deelnemers en gezelligheid bij de bar onder genot van een drankje, een DJ en Funky Piano.

De Run stond in teken van Excelsior4All en Spieren voor Spieren. Omdat iedereen heel hard zijn/haar best heeft gedaan om zoveel mogelijk geld op halen zijn we op een eind bedrag gekomen van maar liefst: €28.053,- euro.
Super! Daar zijn wij als organisatie heel trots op.

 

 

 

 

 

 

Op naar volgend jaar,  de 4e editie!

Benieuwd wat wij nog meer organiseren?
Kijk snel op: www.stadiumfunrun.com