Wat was het een feestje! Zondag 14 oktober betraden ongeveer 950 deelnemers het ADO Den Haag stadion. Wat zo speciaal was aan deze 3e editie: Start en finish op de middenstip op het veld & muziek op het parcours!

Er waren 5 afstanden. De 1 KM, 1905 KM, 5 KM 10 KM en een 10 KM wandeltocht. De deelnemers hebben gelopen voor 2 goede doelen: Bewegen tegen kanker en ADO Den Haag in de Maatschappij.

 

 

 

 

Wat een gezelligheid was het op het veld met een springkussen, flexpower, voetbalveldjes en kraampjes! En niet te vergeten de auto van BMW Den Haag bij de ingang waar wel 100den foto’s van zijn gemaakt.

Het was dus een groot feest op de zonnige zondagmiddag!

Wij hopen op een 4e editie volgend jaar.

Wil jij weten wat voor Runs wij nog meer organiseren? Kijk dan snel op;
www.stadiumfunrun.com