Vrijdag 15 juni was het zover! De eerste editie van de Jongeneel Transport Dirk Kuyt Foundation Beach Run. En wat was het een te gek evenement!

Met z’n 850 deelnemers die meededen aan de 1 km Family Run, 5 km Business Run, 10 km Business Run & de 12,5 km Wandeltocht was het een groot succes!.

Allereerst ging de wandeltocht van start. Deze liep van Quick Boys over het strand richting Noordwijk om vervolgens weer door de duinen en over de boulevard terug te keren. Deze werd gevolgd door de 1 km Family Run, 10 en de 5 km. Natuurlijk niet voordat iedereen had meegedaan met de warming-up, gegeven door Sharmayne van Flexpower!  
Alle parcoursen hadden de start op het Quick Boys terrein en een mooi parcours door de duinen waarbij de deelnemers konden kiezen in een stukje strand of via het fietspad terug.

Wat een sfeer, gezelligheid en FUN! En dat allemaal voor het goede doel de Dirk Kuyt Foundation. Voor deze stichting is een bedrag van € 3077,- opgehaald! Wat zijn wij ontzettend trots op de mensen die dit bij elkaar hebben gekregen.
Dirk Kuyt was er uiteraard ook en heeft zelf de 10 KM met strand gelopen! Toen Dirk eenmaal gespot was mocht iedereen na lang wachten in de rij, met hem op de foto inclusief handtekening! Super!

 

 

 

 

 

“Onze dank gaat uit naar de sponsoren, de foundation en de vele vrijwilligers die dit evenement tot een succes hebben gemaakt” – organisator Ruud van Eck.

Op naar een 2e editie volgend jaar!

Kijk snel op www.stadiumfunrun.com voor al onze aankomende runs.