Fit4YourRun

 

 

 

 

 

Fit4YourRun zorgt ervoor dat jij fit aan de start van jouw run verschijnt. In 6 weken tijd werken we toe naar jouw persoonlijke doel. Wij geloven in de kracht van soepel en efficiënt bewegen, waardoor je je fysiek en mentaal beter gaat voelen, overal waar je bent en bij alles wat je doet. We helpen jou als persoon of als collega’s van een bedrijf een betere versie van jezelf te ontdekken. Dit doen we volgens onze CLUKS-trainingsmethode: Coördinatie, Lenigheid, Uithoudingsvermogen, Kracht en Snelheid. Dat verwerken we in leuke, gezellige, maar bovenal leerzame looptrainingen.

Hoe werkt Fit4YourRun?

Bij Fit4YourRun trainen we samen naar jouw hardloopdoel toe. 1 keer per week gaan we er 1,5 uur op uit in een groep van maximaal 12 hardlopers. Dat kan bij ons trainingscentrum, het Sport Performance Centre Rijnmond, vlak bij het Eiland van Brienenoord in Rotterdam-Zuid, of in overeenstemming op een andere plek. Tijdens de trainingen gaan we aan de slag volgens de CLUKS-methode, een ideale methode om beter te leren hardlopen. Daarnaast krijg je ook een trainingsschema mee om thuis aan de slag te gaan.

Bedrijven

In 6 weken je hardloopdoel behalen
  • + 1 keer per week gezamenlijk trainen
  • + Trainingsschema op maat
  • + €600,-
Doe mee!

Individueel

In 6 weken je hardloopdoel behalen
  • + 1 keer per week groepstraining
  • + Elke week een persoonlijk trainingsschema
  • + €90,-
Doe mee!

Sportmedisch onderzoek

Niet alleen kun je de hardlooptrainingen volgen, je hebt ook de keuze om gebruik te maken van een sportmedisch onderzoek aan de start van het trainingstraject. Deze onderzoeken zijn bedoeld om te komen tot een veilige en verantwoorde sportbeoefening. De tests worden uitgevoerd door een officiële sportarts. Je kunt je op 4 dingen laten onderzoeken:

– Longinhoud

– Hartritme

– Bloeddruk

– Lenigheid

Wil je fit aan de start van jouw run staan? Meld je dan aan, alleen of juist samen met je collega’s.

In samenwerking met SPCRijnmond.

SPC Rijnmond is het eerste bewegingscentrum in Nederland waarbij topsporters, breedtesporters en mindervaliden onder de leiding en filosofie van oud atleet, Olympisch coach Errol Esajas kunnen werken aan kracht-, lenigheid-, conditie- en coördinatietraining. Hun opgeleide trainers kunnen je motiveren en enthousiasmeren en zijn allen ervaren in het geven van looptraining, herstel- en revalidatietrainingen.