Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

Stadium FunRun Den Haag

Stadium FunRun N.E.C.

Stadium FunRun Excelsior

Aramco Beach Run

Feyenoord Foundation FunRun

oktober 2017

Stadium FunRun Den Haag

8 oktober 2017

De Basic-Fit Stadium FunRun Den Haag: een uniek hardloopevenement door en rond het Cars Jeans Stadion voor het goede doel! Kom in beweging en loop langs unieke plekken waar normaal gesproken alleen de ADO Den Haag-spelers mogen komen, zoals de spelerstunnel en het veld. De Basic-Fit Stadium FunRun Den Haag is een evenement voor iedereen: jong én oud en getrainde én beginnende lopers.

Stadium FunRun N.E.C.

22 oktober 2017

De Stadium FunRun N.E.C.: een uniek hardloopevenement door en rond het Goffertstadion voor het goede doel! Kom in beweging en loop langs unieke plekken waar normaal gesproken alleen de N.E.C.-spelers mogen komen, zoals de spelerstunnel en op het veld. De Stadium FunRun N.E.C. is een evenement voor iedereen: jong én oud en getrainde én beginnende lopers.

november 2017

Stadium FunRun Excelsior

10 november 2017

De FOOX Bob de Kuyper Stadium FunRun Excelsior: een uniek hardloopevenement door en rond het Van Donge en de Roo Stadion voor het goede doel! Kom in beweging en loop langs unieke plekken waar normaal gesproken alleen de Excelsior-spelers mogen komen, zoals de gang naast de kleedkamers en op het veld. De FOOX Bob de Kuyper Stadium FunRun Excelsior is een evenement voor iedereen: jong én oud en getrainde én beginnende lopers.

mei 2018

Aramco Beach Run

6 mei 2018

De Aramco Beach Run is het leukste hardloopevenement van Den Haag om geld op te halen voor het goede doel en vindt voor de tweede keer plaats op zondag 6 mei 2018 in Scheveningen! De start, finish en de afterparty zijn in het The Hague Beach Stadium. Dit jaar zijn er maar liefst 4 afstanden, te weten; de 1 km Family Run, de 5 km Boulevard & Beach Run, de 10 km Hero Run en de 15 km Beast Mode Run. De parcoursen…

Feyenoord Foundation FunRun

23 mei 2018

De Feyenoord Foundation FunRun: het leukste hardloopevenement voor het goede doel wat alweer voor de 3e keer georganiseerd word. Tijdens dit evenement loop je langs, door en in het mooiste stadion van Nederland: De Kuip. Doe mee en loop langs unieke plekken waar normaal gesproken alleen de Feyenoord-spelers mogen komen, zoals de spelerstunnel en het veld! De Feyenoord Foundation FunRun is een evenement voor iedereen: jong én oud en getrainde én beginnende lopers. Met dit evenement wordt geld opgehaald voor de…

+ Exporteer Evenementen