Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

Stadium FunRun N.E.C.

FC Utrecht FunRun

Stadium FunRun ADO Den Haag

FOOX Stadium FunRun Excelsior

Boksen Voor Sara

september 2018

Stadium FunRun N.E.C.

12 september 2018

De Stadium FunRun N.E.C.: een uniek hardloopevenement door en rond het Goffertstadion en Goffertparkvoor het goede doel! Doe mee en loop langs unieke plekken waar normaal gesproken alleen de N.E.C.-spelers mogen komen, zoals de spelerstunnel en op het veld. De Goffert Run is een evenement voor iedereen: jong én oud en getrainde én beginnende lopers.

oktober 2018

FC Utrecht FunRun

13 oktober 2018

De FC Utrecht FunRun is een charity & fun hardloopevenement in- en rondom Stadion Galgenwaard. FC Utrecht heeft de ambitie om iedereen in de provincie Utrecht in beweging te krijgen. Op 13 oktober 2018 willen wij iedereen in beweging brengen en zorgen we voor een onvergetelijke ervaring.  De run kent verschillende afstanden van 1, 2, 3, 5 en 10 km waarvoor je je kunt aanmelden.

Stadium FunRun ADO Den Haag

14 oktober 2018

De Stadium FunRun ADO Den Haag ‘the Music edition’: een uniek hardloopevenement door en rond het Cars Jeans Stadion voor het goede doel! Kom in beweging en loop langs unieke plekken waar normaal gesproken alleen de ADO Den Haag-spelers mogen komen. Dit jaar zijn zowel de start als de finish op de middenstip! Het evenement zal dit jaar in het teken staan van MUZIEK, 'the Music edition'. Als loper zal je om de halve kilometer worden gedragen door muziek in verschillende stijlen; van…

november 2018

FOOX Stadium FunRun Excelsior

16 november 2018

De FOOX Stadium FunRun Excelsior: een uniek hardloopevenement door en rond het Van Donge en de Roo Stadion voor het goede doel! Kom in beweging en loop langs unieke plekken waar normaal gesproken alleen de Excelsior-spelers mogen komen, zoals de gang naast de kleedkamers en op het veld. De FOOX Stadium FunRun Excelsior is een evenement voor iedereen: jong én oud en getrainde én beginnende lopers. Dit jaar vindt de derde editie plaats van het evenement.

januari 2019

Boksen Voor Sara

20 januari 2019

Op zondag 20 januari 2019 organiseren wij een boxing event, met als doel zo veel mogelijk geld op te halen voor het goede doel: Stichting Voor Sara. Onder leiding van de Boxing Company worden er in de Maassilo feestelijke workouts gegeven om de stichting te ondersteunen. En als ambassadeur van Stichting Voor Sara gaat Rico Verhoeven zijn uiterste best doen om er bij aanwezig te kunnen zijn! Wat houdt zo’n workout in? Het is een mix van de internationale trainingsprogramma’s Pink Boxing…

+ Exporteer Evenementen