Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

PSV Foundation Fun Run

Stadium FunRun Den Haag

Stadium FunRun N.E.C.

Stadium FunRun Excelsior

augustus 2017

PSV Foundation Fun Run

31 augustus 2017

De PSV Foundation Fun Run; het sportiefste verjaardagsfeestje van Nederland! Op 31 augustus viert PSV zijn verjaardag met de PSV Foundation Fun Run. Doe mee en kom op plekken waar normaal alleen de spelers van PSV mogen komen, zoals de spelerstunnel en langs het veld. Maar ook de rest van het parcours wil je niet missen! Met de run wordt geld opgehaald voor de PSV Foundation.  

oktober 2017

Stadium FunRun Den Haag

8 oktober 2017

De Basic-Fit Stadium FunRun Den Haag: een uniek hardloopevenement door en rond het Cars Jeans Stadion voor het goede doel! Kom in beweging en loop langs unieke plekken waar normaal gesproken alleen de ADO Den Haag-spelers mogen komen, zoals de spelerstunnel en het veld. De Basic-Fit Stadium FunRun Den Haag is een evenement voor iedereen: jong én oud en getrainde én beginnende lopers.

Stadium FunRun N.E.C.

22 oktober 2017

De Stadium FunRun N.E.C.: een uniek hardloopevenement door en rond het Goffertstadion voor het goede doel! Kom in beweging en loop langs unieke plekken waar normaal gesproken alleen de N.E.C.-spelers mogen komen, zoals de spelerstunnel en op het veld. De Stadium FunRun N.E.C. is een evenement voor iedereen: jong én oud en getrainde én beginnende lopers.

november 2017

Stadium FunRun Excelsior

10 november 2017

De Bob de Kuyper Stadium FunRun Excelsior: een uniek hardloopevenement door en rond het Van Donge en de Roo Stadion voor het goede doel! Kom in beweging en loop langs unieke plekken waar normaal gesproken alleen de Excelsior-spelers mogen komen, zoals de gang naast de kleedkamers en op het veld. De Bob de Kuyper Stadium FunRun Excelsior is een evenement voor iedereen: jong én oud en getrainde én beginnende lopers.

+ Export Events