Laden Evenementen

tot 8 oktober 2017

Topimage

INSCHRIJVEN

  • Dit event is voorbij.

De Basic-Fit Stadium FunRun Den Haag: een uniek hardloopevenement door en rond het Cars Jeans Stadion voor het goede doel! Kom in beweging en loop langs unieke plekken waar normaal gesproken alleen de ADO Den Haag-spelers mogen komen, zoals de spelerstunnel en het veld. De Basic-Fit Stadium FunRun Den Haag is een evenement voor iedereen: jong én oud en getrainde én beginnende lopers.

Er zijn 3 afstanden; de Family Run van 1500m, de 5 km Run en de 10km Run. Schrijf je nu in voor één van deze FunRuns, maak eenvoudig je eigen ADO Den Haag-donatiepagina aan en deel die met familie en vrienden. Zo ben je sportief bezig én steun je de goede doelen ADO Den Haag in de Maatschappij en Bewegen tegen Kanker.

Locatie
Cars Jeans Stadion

Haags Kwartier 55
2491 BM Den Haag

Programma

 11:00  Opening stadion
 12:30  Start Scholen – en FamilyRun
 13:30  Start 5 KM en Business Run
 14:30  Start 10 KM en Business Run
 15:30  Start afterparty
 17:00  Stadion dicht


Prijzen

De prijzen van de verschillende FunRuns zijn als volgt;
Family Run   € 7,-
5 km Run      € 14,50
10 km Run    € 17,50
Voor deze prijs krijg je toegang tot de run, water en een medaille. In tegenstelling tot vorig jaar wordt er dit jaar gebruik gemaakt van klokken om de gelopen tijd weer te geven.

 

Shirts
Speciaal voor de Basic-Fit Stadium FunRun Den Haag zijn deze toffe shirts ontworpen. Wil jij er ook in stijl bij lopen tijdens de FunRun? Koop dan een shirt voor €17,50 bij je inschrijving. Niet lopen maar wel een shirt kan natuurlijk ook! Ga daarvoor ook naar de shop

         


Parcours

 

 

 

De Basic-Fit Stadium FunRun Den Haag biedt u de mogelijkheid om maatschappelijk een steentje bij te dragen, voor een sportief uitje met uw collega’s of een mooie netwerkgelegenheid met uw partners.

Op zondag 8 oktober is het leukste hardloopevenement voor de goede doelen “Bewegen tegen Kanker” en ADO Den Haag in de Maatschappij. Helpt u mee om zoveel mogelijk donaties op te halen?

U kunt als bedrijf meedoen met een businessteam. Een businessteam bestaat uit vier deelnemers. Het is mogelijk om meerdere teams in te schrijven onder dezelfde bedrijfsnaam. De kosten bedragen €212,- per team. Dit is incl. 6% BTW. Indien gewenst kunt u uw business team ook op factuur inschrijven. 

Bij deze prijs zit het volgende inbegrepen:
– Per team twee parkeerkaarten
– Toegang tot de Business Lounge en 2 consumpties per persoon
– Officiële FunRun medailles en originele shirts van de FunRun
– Een teamfoto in het Stadion

U wordt ontvangen met een hapje en een drankje en uiteraard worden er professionele teamfoto’s gemaakt in het stadion. Na afloop bent u ook weer van harte welkom in de Business Lounge.

Het programma:

12.00 uur   Ontvangst in de Kyocera Business Lounge
13.30 uur   Start 5 km BusinessRun
14.30 uur   Start 10 km BusinessRun
15:30 uur   Start afterparty!
17:00 uur   Einde programma en sluiting stadion

Schrijf u nu in!

De volgende bedrijven hebben zich al ingeschreven;

  • ADO Den Haag
  • Basic-Fit
  • Bewegen tegen Kanker
  • EPICinderunning
  • Innova Energie
  • Decathlon
  • UTS Abbink BV

 

De netto opbrengt van de donaties van de FunRun wordt 50-50% verdeeld over de twee goede doelen: “Bewegen tegen Kanker” en ADO Den Haag in de Maatschappij.

 

ADO Den Haag in de MaatschappijADO-Den-Haag-in-de-Maatschappij-465x222

ADO Den Haag verricht al vele jaren een ruim aanbod aan sociaal maatschappelijke activiteiten en laat daarmee zien midden in de samenleving te staan, want ADO Den Haag is voor iedereen. Om deze activiteiten goed te borgen, is in 2011 een aparte stichting opgericht: ADO Den Haag in de Maatschappij.

ADO Den Haag in de Maatschappij staat voor verbinding van de sport met de samenleving. Samen zijn we een ijzersterk team en ieder vervult daarin zijn of haar eigen belangrijke rol. Waar de een begint, pakt de ander het op of tikt ’m terug: van vrijwilligers en spelers tot medewerkers, staf en partnerorganisaties.

Bewegen tegen kankerlogoBTKgroen

Bewegen tegen Kanker heeft het doel extra faciliteiten en activiteiten gerelateerd aan bewegen aan te bieden aan patiënten met kanker, hun familie en dierbaren die buiten de gewone ziekenhuisfinanciering vallen (of die van verzekeraars) en bijdragen aan hun algemene welzijn.

Een steeds groter deel van de samenleving krijgt te maken met kanker. Bij de behandeling van kanker is vermoeidheid een van de meest voorkomende bijwerkingen. Ongeveer 70% van de patiënten met kanker heeft te maken met vermoeidheidsklachten na radiotherapie, chemotherapie of een operatie. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat bewegen tijdens en na de behandeling van kanker bijdraagt aan het algemeen welzijn.

Ren daarom mee voor deze patiënten en haal zoveel mogelijk geld op met je eigen (team)donatiepagina! Dus START EEN ACTIE!

 


uitreiking-cheque

Bij de Basic-Fit Stadium FunRun Den Haag is 6823 euro opgehaald voor de goede doelen ADO Den Haag in de Maatschappij en Bewegen tegen Kanker!

Enkele weken na het evenement is de cheque uitgereikt aan de vertegenwoordigers van deze mooie doelen. Klik voor het nieuwsbericht op de volgende link; http://www.omroepwest.nl/nieuws/3277272/Hardlopers-rennen-dwars-door-ADO-stadion-voor-het-goede-doel

Wij zijn erg trots op het resultaat en hopen dit volgend jaar te kunnen overtreffen!