Laden Evenementen

tot 7 juni 2019

Topimage

INSCHRIJVEN

Op 7 juni vindt de 2e editie van De Avondje NAC Loop plaats: een uniek hardloopevenement door en rond het Rat Verlegh Stadion voor het goede doel!

Kom in beweging en loop langs unieke plekken waar normaal gesproken alleen de NAC-spelers mogen komen. Samen maken we er weer één groot feest van met als doel zo veel mogelijk geld op te halen voor de Run4Nathalie. 

De Avondje NAC Loop is een sportief avondje uit voor iedereen: jong én oud en getrainde én beginnende lopers. Tijdens het evenement is het mogelijk om de volgende afstanden te lopen: 1912 M, 3,5 KM, 7 KM en 10,5 KM. De 7 KM is 2 x de 3,5 KM en de 10,5 KM is 3x de 3,5 KM.
Schrijf je dus nu in voor één van de afstanden! Maak daarna eenvoudig je eigen donatiepagina aan en deel die met familie en vrienden. Zo ben je sportief bezig én steun je het goede doel de Run4Nathalie.

 

 

 

Programma

 18:00  Opening stadion
 19:00  Start Familie Loop (1912 M)
 19:30  Start 7 KM
 20:30  Start 3,5 KM / 10,5 KM
 20:45  Start afterparty
 23:00  Stadion dicht


Prijzen

De prijzen van de verschillende Fun Runs zijn als volgt:
Famile Loop (1912 M)              € 8,00
3,5 km Loop                              € 14,50       incl. 1 consumptiebon
7 km Loop                                 € 16,50       incl. 1 consumptiebon
10,5 km Loop                            € 18,50       incl. 1 consumptiebon
3,5 km Wandelen                      € 12,50      incl. 1 consumptiebon
Voor deze prijs krijg je toegang tot de run, water, een medaille en een finishfoto.

Functioneel hardloopshirt
Wil jij er ook in stijl bij lopen tijdens de Avondje NAC Loop? Koop dan het hardloopshirt voor €17,50 bij je inschrijving. Wil je niet lopen maar wel een gaaf hardloopshirt hebben? Dat kan natuurlijk ook! Ga daarvoor ook naar de shop.

 

 

 

 

 

 

 

 

Schrijf je nu in!

 

Parcoursen
     

De Avondje NAC Loop biedt u de mogelijkheid om maatschappelijk een steentje bij te dragen, voor een sportief avondje uit met uw collega’s of een mooie netwerkgelegenheid met uw partners. Op 7 juni 2019 is het leukste hardloopevenement voor het goede doel de Run4Nathalie. Helpt u mee om zoveel mogelijk donaties op te halen?

U kunt als bedrijf meedoen met een businessteam. Een businessteam bestaat uit vier tot zes deelnemers. Het is mogelijk om meerdere teams in te schrijven onder dezelfde bedrijfsnaam. De kosten bedragen €295,- per team excl. 9% BTW. De betaling verloopt per factuur. Van het inschrijfbedrag gaat direct €50,- per ingeschreven team naar het goede doel.

Businesspakketten:

Wordt ook sponsor van het evenement!

U kunt als bedrijf sponsor worden van het evenement. Wij bieden u de mogelijkheid om een sponsordoek op te hangen op het evenemententerrein voor €250,-. Het is ook mogelijk om naast het sponsordoek ook zichtbaar te zijn op de welkomsbanner, business teamfoto’s en er wordt een logo op onze website geplaatst. De kosten voor dit pakket zijn €375,-. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Ruud van Eck via ruud@epicinderunning.nl

Het programma:

18:00 uur:  Business Lounge open
19:00 uur   Welkomstwoord in de Business Lounge
19:30 uur   Start 7 km BusinessRun
20:30 uur   Start 3,5 km / 10,5 km BusinessRun

20:45 uur   Start afterparty!
23:00 uur   Einde programma en sluiting stadion.

Schrijf je nu in!

P.S. Als bedrijf is het ook mogelijk om deze loop te sponsoren. U kunt extra bijdragen en aandacht krijgen voor uw bedrijf met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo op het startnummer of uitingen bij de start/finish door het sponsoren van een afstand. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Ruud van Eck via ruud@epicinderunning.nl

Op 7 juni vindt de Avondje NAC Loop plaats in en rond het Rat Verlegh Stadion waarbij er geld wordt opgehaald voor Run4Nathalie.

33 jaar jong, een pracht van een dochter, gelukkig getrouwd en middenin het leven. Totdat je van de ene op de andere dag de verschrikkelijke diagnose krijgt: een zeldzame vorm van kanker (NET) in de alvleesklier met uitzaaiing naar de lever. Dit is het verhaal van Nathalie en helaas nog vele (jonge) mensen met haar.

Het nieuws schokte iedereen: vrienden, familie, buren, kennissen, collega’s en iedereen die Nathalie kent en weet hoe sterk zij in het leven staat. Daarom slaan we de handen ineen. Hoe kunnen we iets doen voor iedereen die te maken krijgt met deze nare, ongeneeslijke ziekte?

Met Run 4 Nathalie hopen we zoveel mogelijk geld in te zamelen voor ‘Support Casper’: het team van artsen dat Nathalie behandelt en onderzoek doet naar nieuwe behandelmethoden voor alvleesklierkanker. Methoden die de levens van mensen met alvleesklierkanker verlengen. Want redden, dat lukt nog niet.