Laden Evenementen

tot 31 augustus 2017

Topimage

INSCHRIJVEN

  • Dit event is voorbij.

De PSV Foundation FunRun; het sportiefste verjaardagsfeestje van Nederland! Op 31 augustus viert PSV zijn verjaardag met de PSV Foundation FunRun. Doe mee en kom op plekken waar normaal alleen de spelers van PSV mogen komen, zoals de spelerstunnel en langs het veld. Maar ook de rest van het parcours wil je niet missen! Met de run wordt geld opgehaald voor de PSV Foundation.

Er zijn 3 verschillende runs; de Phoxy Fun Run, de 5 km PSV Foundation Fun Run en de 5 km PSV Business Run.

Voor meer informatie klik hier.

Gaat u, samen met uw collega’s en/of relaties, de uitdaging aan? Stel dan een Businessteam van vier personen samen en doe mee met de speciale PSV Foundation BusinessRun.

Programma
Vanaf 17:30 uur               Ontvangst

18:30 uur                         Welkomstwoord
19:13 uur                         Start 5 km BusinessRun

U wordt ontvangen met een hapje en een drankje en uiteraard worden er professionele teamfoto’s gemaakt. Het parcours voert u door het centrum van Eindhoven naar de tribunes van het stadion en via de spelerstunnel langs het heilige gras. De finish ligt op de PSV laan. Na afloop bent u van harte welkom in de Business Lounge om het verjaardagsfeestje van PSV verder te vieren.

Gaat u de uitdaging aan? Schrijf u nu in!

Voor € 375,- (inclusief BTW) kunt u vier personen inschrijven. U ontvangt daarvoor startnummers, medailles, gratis watervoorziening, toegang tot de PSV Business Club met hapjes en drankjes en een teamfoto. Daarnaast ontvangt elk teamlid een speciaal PSV Fun Run-shirt van Umbro. Als u deelneemt aan dit hardloopevent wordt uw bedrijfsnaam vermeld op de website.

Startpakketten worden één week voor het evenement persoonlijk bij u langs gebracht.

Lopen voor het goede doel
Wij hopen samen met u zoveel mogelijk geld op te halen voor de PSV Foundation. Dankzij het donatieplatform kunt u snel en eenvoudig een eigen actiepagina aanmaken voor het goede doel en uw actie delen met collega’s en relaties.  Indien uw bedrijf minimaal € 200,- heeft opgehaald, vermelden wij de naam van uw bedrijf op de website.

Voor het Businessteam dat via haar teamdonatiepagina het hoogste bedrag ophaalt voor de goede doelen ligt een prachtige prijs in het verschiet. Deze prijs wordt na de BusinessRun in de Business Lounge uitgereikt.

 

PSV wil een positieve bijdrage leveren aan de hedendaagse maatschappij. Op een hartelijke, betrokken en oprechte manier wil PSV verbondenheid stimuleren, voetbal- en levensvaardigheden positief beïnvloeden en een gevoel van trots creëren. We zien maatschappelijke betrokkenheid als een natuurlijk onderdeel van ons handelen,  vooral in de nabije omgeving. Het zit in ons hart, evenals voetbal.

PSV is zich ervan bewust dat zijn status als een van de grootste voetbalclubs in Nederland maatschappelijke verantwoordelijkheden met zich meebrengt. De club is vereerd dat zij zich in de positie bevindt een positieve invloed te kunnen uitoefenen op het welzijn van de maatschappij.

Met tal van projecten toont PSV die maatschappelijke betrokkenheid. De ambitie van PSV is om op maatschappelijk vlak ’de ideale voorzet voor iedereen’ te geven en niet alleen kampioen te worden op het veld, maar ook daar buiten.

Community Care is een van de kernwaarden van PSV. De andere vier kernwaarden van de club zijn professionaliteit, betrouwbaarheid, gastvrijheid en innovatief ondernemerschap. Deze waarden zijn de bouwstenen van onze maatschappelijke activiteiten.