Laden Evenementen

tot 23 mei 2018

Topimage

INSCHRIJVEN

  • Dit event is voorbij.

De Feyenoord Foundation FunRun: het leukste hardloopevenement voor het goede doel. Tijdens dit evenement loop je langs, door en in het mooiste stadion van Nederland: De Kuip. Doe ook mee en loop langs unieke plekken waar normaal gesproken alleen de Feyenoord-spelers mogen komen, zoals de spelerstunnel en het veld. De Feyenoord Foundation FunRun is een evenement voor iedereen: jong én oud en getrainde én beginnende lopers. Met dit evenement wordt geld opgehaald voor de Feyenoord Foundation en de Vrienden van het Sophia.

Klik hier voor alle event info!

Gaat u, samen met uw collega’s en/of relaties, de uitdaging aan? Stel dan een Businessteam van vier personen samen en doe mee met de speciale Feyenoord Foundation BusinessRun.

Het programma
18.00 uur                       Ontvangst in de Van Beuningenzaal en/of de Businessunits
18.45 uur                       Welkomstwoord in de Van Beuningenzaal
19.30 uur                       Start 5 km BusinessRun
20.15 uur                       Start 10 km BusinessRun

U wordt ontvangen met een hapje en een drankje en uiteraard worden er professionele teamfoto’s gemaakt in de Kuip.

Het parcours voert u langs trainings- en opleidingscomplex Varkenoord, over de Coen Moulijnweg, de trappen van vak S van De Kuip en via de spelerstunnel langs het heilige gras. De finish ligt voor de monumentale Olympiazijde van De Kuip.
Na afloop bent u weer van harte welkom in de Van Beuningenzaal, waar iedereen een medaille krijgt. Uiteraard maken we daar ook bekend op welke plaats in het klassement u bent geëindigd en wat de tijden zijn van alle businessteams.

Een Businessteam bestaat uit vier deelnemers. Het is mogelijk om meerdere teams in te schrijven onder dezelfde bedrijfsnaam. De kosten bedragen €375,- per team incl. btw. Voor FBC-leden is er nog een extra korting van 10% op vertoon van het FBC-relatienummer.

Alle teams ontvangen:
• Startnummers, spelden en tijdregistratie
• Twee parkeerkaarten
• Toegang tot de Business Lounge Olympiazijde
• Eén consumptie per persoon
• Bittergarnituur
• Officiële Feyenoord Foundation FunRun-medailles
• Originele shirts van de Feyenoord Foundation FunRun met Feyenoord- en adidas-logo
• Een teamfoto in De Kuip
• Toegangsbandjes voor de Business Lounge (Van Beuningenzaal)

Startpakketten worden één week voor het evenement persoonlijk bij u langs gebracht.

Schrijf u hier in!

Lopen voor het goede doel
Wij hopen samen met u zoveel mogelijk geld op te halen voor het Sophia Kinderziekenhuis en de Feyenoord Foundation. Dankzij het Feyenoord-donatieplatform kunt u snel en eenvoudig een eigen actiepagina aanmaken voor het goede doel en uw actie delen met collega’s en relaties. Indien uw bedrijf minimaal €200,- heeft opgehaald, vermelden wij de naam van uw bedrijf op de Feyenoord Foundation FunRun-website.
Voor het Businessteam dat via haar teamdonatiepagina het hoogste bedrag ophaalt voor de goede doelen ligt een prachtige prijs in het verschiet. Deze prijs wordt na de 10 km BusinessRun in de Van Beuningenzaal uitgereikt.

Heeft u nog vragen, dan kunt u zich richten tot businessrun@feyenoord.nl.

Met de Feyenoord Foundation FunRun wordt geld opgehaald voor de Feyenoord Foundation en de Stichting Vrienden van het Sophia.

logo-feyenoordfoundationFeyenoord bereikt jaarlijks duizenden kinderen, jongeren en supporters via haar sociaal-maatschappelijke activiteiten, die mede door intensieve samenwerking met maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven een structureel karakter hebben. Die samenwerking vindt sinds 2011 plaats via de Feyenoord Foundation, de stichting met ANBI-status die fondsen en middelen werft en beheert exclusief voor Feyenoords sociaal-maatschappelijke projecten. Zo dragen commerciële organisaties via de impact van Feyenoord gericht bij aan de ontwikkeling van vaak jonge mensen, en daarmee aan het sterker maken van de samenleving.

Stichting Vrienden van het Sophia is de fondsenwervende instelling van het Sophia. logo-vriendenvanhetsophia
Stichting Vrienden financiert met hulp van donateurs/gevers extra wetenschappelijk onderzoek gericht op het verbeteren van behandelmethoden. Daarnaast ondersteunt Stichting Vrienden projecten die erop gericht zijn om het verblijf van patiëntjes en hun ouders in het Sophia zo aangenaam mogelijk te maken. Zoals een aantrekkelijke ‘aankleding’ van het ziekenhuis, speelgoed, ontspanningsmogelijkheden en kleur en sfeer in de gangen.