Laden Evenementen

tot 6 mei 2018

Topimage

INSCHRIJVEN

  • Dit event is voorbij.

De Aramco Beach Run is het leukste hardloopevenement van Den Haag om geld op te halen voor het goede doel en vindt voor de tweede keer plaats op zondag 6 mei 2018 in Scheveningen! De start, finish en de afterparty zijn in het The Hague Beach Stadium. Dit jaar zijn er maar liefst 4 afstanden, te weten; de 1 km Family Run, de 5 km Boulevard & Beach Run, de 10 km Hero Run en de 15 km Beast Mode Run. De parcoursen lopen over de boulevard, het strand en de duinen. Met het evenement, georganiseerd door Aramco Overseas Company, wordt geld opgehaald voor het Juliana Kinderziekenhuis in Den Haag. Doe mee en beweeg voor het JKZ!

Klik hier voor meer info en inschrijven.

De Aramco Beach Run biedt u de mogelijkheid om maatschappelijk een steentje bij te dragen, voor een sportief uitje met uw collega’s of een mooie netwerkgelegenheid met uw partners. Op 7 mei is het leukste hardloopevenement van Den Haag voor het goede doel het Juliana Kinderziekenhuis. Helpt u mee om zoveel mogelijk donaties op te halen?

U wordt ontvangen in de Business Lounge met een drankje waar u zich kunt voorbereiden op de run. Na afloop bent u weer van harte welkom in de Business Lounge waar u tevens kunt genieten van een drankje en een feestje.

11:00 Beach Stadium open
12:30 Ontvangst Business Run
13:25 Warming up 5 km Run
13:30 Start 5 km Boulevard & Beach Run
14:25 Warming up 10 km Hero Run
14:30 Start 10 km Hero Run
14:40 Warming up 15 km Beast Mode Run
14:45 Start 15 km Beast Mode Run
17:15 Binnenkomst laatste loper
18:00 Beach Stadium dicht

Schrijf u nu in! Een Businessteam bestaat uit vier deelnemers. Het is mogelijk om meerdere teams in te schrijven onder dezelfde bedrijfsnaam. De kosten bedragen €275,- per team. Hiervan gaat €50,- direct naar het goede doel.

Alle teams ontvangen:
– Startnummers
– Medailles
– Verrassing voor elke deelnemer
– Water onderweg
– Een Aramco Beach Run shirt
– Drie gratis trainingen in aanloop naar het evenement
– Toegang tot de Business Lounge en per persoon 2 drankjes
– 2 parkeerkaarten per team

Schrijf je nu in!


Het Juliana Kinderziekenhuis is een bekende en gerespecteerde instelling in de regio. Op jaarbasis liggen 4.500 kinderen in het ziekenhuis en gaan meer dan 45.000 kinderen naar de polikliniek. De kinderartsen van het Juliana Kinderziekenhuis zijn genomineerd als de beste van Nederland.

De donaties die worden opgehaald met de Aramco Beach Run worden gebruikt om een buitenspeelplaats te realiseren met speciale apparaten, waar de kinderen onder begeleiding van een fysiotherapeut op een speelse manier kunnen revalideren.

Klik hier om te doneren of om een eigen pagina aan te maken.