De eerste seizoenshelft Stadium FunRuns is alweer achter de rug! De Aramco Beach Run en de Feyenoord Foundation FunRun waren super! Na een korte zomerstop gaan we weer volop door met nog meer mooie runs. Hierbij een overzicht van alle evenementen waarbij je kunt genieten van unieke parcoursen en natuurlijk heel veel Fun!

19 augustus: City Run Ede

Een gezellige Fun Run dwars door het centrum van Ede met duizenden enthousiaste supporters rondom het parcours. Er is een 1 km Kids Run voor kinderen t/m 12 jaar, een 4 km Run en een 8 km Run. Er wordt gestart vlak voor de Heideoptocht waardoor dit nog gezelliger en feestelijker wordt! Mis dit niet.

Schrijf je in voor de City Run Ede!

31 augustus: PSV Foundation Fun Run: de sportiefste verjaardag van Nederland!

Op 31 augustus, de verjaardag van de club, organiseert PSV de PSV Foundation Fun Run. Een evenement voor jong en oud. Samen met andere PSV-fans leg je een speciaal parcours van vijf kilometer af. De route start om 19:13 uur en loopt langs diverse PSV-punten in de stad, en natuurlijk door het Philips Stadion.

Schrijf je in voor de PSV Foundation Fun Run!

24 september: Vestingloop Willemstad, prachtige parcoursen en gezelligheid!

Zondag 24 september is de 4e Vestingloop Willemstad. Lopen door prachtige natuur, langs historische plekken en finishen midden in de gezelligheid van de Willemstadse haven met vele sfeervolle restaurants en terrassen.

Schrijf je in voor de Vestingloop Willemstad!

8 oktober: Basic-Fit Stadium FunRun Den Haag

Kom in beweging en loop langs unieke plekken waar normaal gesproken alleen de ADO Den Haag-spelers mogen komen, zoals de spelerstunnel en het veld. Met rookpotten, vlaggen, cheerleaders, DJ’s en natuurlijk enthousiaste deelnemers maken we er een groot feest van!

Schrijf je in voor de Basic-Fit Stadium FunRun Den Haag!

22 oktober: Stadium FunRun N.E.C.

Een uitdagend hardloopevenement door en rond het Goffertstadion en het Goffertpark. De Stadium FunRun N.E.C. is een run voor echte bikkels! Iedereen kan meedoen; jong én oud en getrainde én beginnende lopers. Met de run wordt geld opgehaald voor het Radboud Amalia Kinderziekenhuis en N.E.C. Bewust.

Schrijf je in voor de Stadium FunRun N.E.C.!

10 november: Bob de Kuyper Stadium FunRun Excelsior: Kralingen by Night!

Lopen door de kleedkamer en gang richting het veld? Starten en finishen op de middenstip? En ook nog een dwars door het gezellige Kralingen in de avond? Dat kan bij de Stadium FunRun Excelsior met dit jaar ook een 10 km parcours dat o.a. over de Erasmus Campus gaat. Mis dit niet!

Schrijf je in voor de Bob de Kuyper Stadium FunRun Excelsior!

Mis niets en volg ons op Facebook!
Er komen nog veel meer mooie Fun sportevenementen aan in Nederland. Daarnaast krijgen we een steeds grotere en actievere groep volgers op Social Media. Mis dit niet en volg ons op Facebook, Twitter en Instagram.